Sharkpedia

3 artiklar

Sorterat: Fallande
per sida
  • 2021-04-21 12:43
  • Mathias Manders-Gløet

I denna månadens blogginlägg kikar vi på ämnet casemodding. Du undrar kanske varför vi gör det, när din dators hardware inte får en direkt performance boost av det, och därför i princip kan vara sak samma för själva spelupplevelsen på skärmen. Oavsett dyker vi ner i ämnet, då vi här hos Shark Gaming är vilda med ett lirat gaming setup och att casemodding faktiskt har varit ett must för hardcore gamers i flera årtionden. Vi tar dig med på en resa från de goda 90 talet fram till idag - förhoppningsvis kommer vår passion och förkärlek till casemodding smitta av sig på dig, om du inte redan har blivit hooked på att ha läcker RGB-hardware och utrustning till din gaming PC.

Läs mer
  • 2021-04-20 11:58
  • Mathias Manders-Gløet

Idag är streaming inom gaming extremt utbrett i Sverige, såväl som i utlandet. Särskilt Twitch har blivit känt bland svenska gamere, men även Youtube används flitigt till att streama gaming live, och det finns flera upcommings.

Streaming av online spel är både för professionella, där man som passionerad i ett spel kan se de mest talangfulla visa upp sina skills i häpnadsväckande dueller om stora premier och placeringar på världsrankslistorna. Men streaming är särskilt för alla som bara tycker det är roligt att dela, interagera eller visa sin utveckling i sitt favoritspel, med både nya och gamla vänner.

Därför vill vi gärna ge dig en guide i hur du kan komma igång med att streama på den nivå som passar dig i dagsläget. Kom ihåg att även alla professionella e-sportstjärnor har startat med att gamea på hobbynivå.

Läs mer
  • 2021-04-20 10:22
  • Mathias Manders-Gløet

Gamer slang är trots allt något många använder på daglig basis, men har du någonsin upplevt utmaningar med att dina föräldrar, vänner eller bekanta verkligen inte förstår vad du säger, och för dem låter det som att du talar ett helt främmande språk? Oroa dig inte, vi har nu gjort en guide, som är grym både till nykomlingar i gamingvärlden (välkommen!) men även så du på ett pedagogiskt (och kul) sätt kan berätta för dina föräldrar vad alla ord betyder, på ett språk som dem förstår. Har du själv förslag på, eller saknar viktiga uttryck, får du gärna höra av dig, så vi kan optimera listan.

Läs mer

3 artiklar

Sorterat: Fallande
per sida