Mighty Shark Series Unika och extremt kraftfulla speldatorer

 1. Tiny Shark Speldator

  AMD Ryzen™ 5 7500X 6 x 3.7/5.0 GHz
  Nvidia Geforce RTX 4060 8GB
  16GB 6000Mhz DDR5 RAM
  2000GB SSD M.2 NVMe
  Windows 11 Home
  Från 17 299 SEK
  Produktionstid: 2-4 arbetsdagar
 2. Shark RGBeast Speldator

  AMD Ryzen™ 7 7800X3D 8 x 4.2/5.0 GHz
  Nvidia GeForce RTX 4070 Super 12GB
  32GB 6400Mhz DDR5 RAM
  2000GB SSD M.2 NVMe
  Windows 11 Home
  25 599 SEK Från 22 599 SEK
  Produktionstid: 2-4 arbetsdagar
  Gäller d 27/5/24 - 30/6/24
 3. Mighty Deep Blue Speldator

  AMD Ryzen™ 9 7900X 12 x 4.7/5.6 GHz
  Nvidia Geforce RTX 4080 Super 16GB
  32GB 6000Mhz DDR5 RAM
  2000GB SSD M.2 NVMe
  Windows 11 Home
  Från 31 699 SEK
  Produktionstid: 2-4 arbetsdagar
 4. Mighty Shark Ultimator Speldator

  Intel Core i7-14700KF 8p x 2.5/5.6 GHz
  Nvidia Geforce RTX 4070 Ti Super 16GB
  32GB 6000MHz DRR5 RAM
  2000GB SSD M.2 NVMe
  Windows 11 Home
  Från 27 199 SEK
  Produktionstid: 2-4 arbetsdagar
 5. Great White Shark Speldator

  Intel Core i9-14900KF 8p x 2.2/5.8 GHz
  Nvidia GeForce RTX 4090 24GB
  64GB 5600Mhz DDR5 RAM
  2000GB SSD M.2 NVMe
  Windows 11 Home
  Från 45 199 SEK
  Produktionstid: 2-4 arbetsdagar
 6. Almighty Shark Speldator

  AMD Ryzen 9 7950X3D 16 x 4.2/5.7GHz
  Nvidia GeForce RTX 4090 24GB
  64GB 6000MHz DDR5 RAM
  2000GB SSD M.2 NVMe
  Windows 11 Home
  51 299 SEK Från 47 499 SEK
  Produktionstid: 2-4 arbetsdagar
  Gäller d 27/5/24 - 30/6/24

Unika och extremt kraftfulla gaming datorer

Shark Gaming har ett brett sortiment av datorer och vi är säkra på att du hittar något för just din smak. Hos Shark Gaming hittar du bra gaming datorer med högklassig prestanda och bra kvalitet. Vi är även noggranna med att du som kund ska bli nöjd, därför har vi dessutom massor av tillbehör till din dator bland vårt sortiment. Shark Gaming har ett brett utbud och vi är säkra på att vi har en gaming dator som matchar dina behov. Vårt sortiment gör också att du som kund kan hitta en bra gaming dator utan att tömma plånboken. Du kommer inte att ångra dig!

Ultimat spelupplevelse med våra bästa gaming datorer.

Hos oss på SharkGaming hittar du de bästa gaming datorerna som är utformade för att ge dig den ultimata spelupplevelsen. Vi har ett brett utbud av bra gaming datorer som är optimerade för att hantera de senaste spelen på högsta prestanda. Våra datorer har högkvalitativa komponenter och är professionellt byggda av vårt team av experter.

Vi erbjuder anpassade gaming datorer som du kan skräddarsy efter dina specifika behov och budget. Vårt team av professionella tekniker är tillgängliga för att hjälpa dig att välja de bästa komponenterna och konfigurera din gaming dator enligt dina önskemål. Vi erbjuder också en mängd olika alternativ, inklusive gaming dator stationär och speldatorer, så att du kan välja den bästa gaming datorn som passar dina behov.

Våra bästa gaming datorer är kvalitetssäkrade och rigoröst testade för att säkerställa att de uppfyller våra höga standarder. Vi är stolta över att erbjuda gaming datorer av högsta kvalitet som är optimerade för att hantera de mest krävande spelen. Med vår hjälp kan du skapa din drömdator och få den perfekta spelupplevelsen.

Välj SharkGaming för att få de bästa gaming datorerna till ett överkomligt pris. Vi har ett brett utbud av bra gaming datorer som är utformade för att uppfylla dina behov. Vårt team av experter är alltid tillgängligt för att hjälpa dig och vi erbjuder också kundservice och support om du behöver hjälp. Så varför vänta?

Skapa din drömdator idag och få den ultimata spelupplevelsen med våra bästa gaming datorer.

Skräddarsydda gamingdatorer för bästa möjliga spelupplevelse

Våra gaming datorer är optimerade för högsta prestanda och maximalt nöje vid spelande av de senaste spelen. Vi erbjuder ett brett utbud av anpassningsbara gaming datorer, inklusive bra gaming datorer stationär. De har högkvalitativ kylning, snabba SSD-hårddiskar, högpresterande processorer och grafikkort för bästa möjliga spelupplevelse.

En anpassad gamingdator ger dig möjligheten att välja de bästa komponenterna som passar dina specifika behov och budget. Våra professionella tekniker bygger dina anpassade gamingdatorer med högkvalitativa komponenter och utför rigorösa tester för att se till att din dator uppfyller våra höga standarder. Med en anpassad gamingdator från oss kan du vara säker på att få en robust och tillförlitlig bästa gaming datorn för de senaste spelen.

Högpresterande moderkort och processor för bästa gamingupplevelse

Processorn och moderkortet är avgörande för att en gamingdator ska fungera smidigt och ge hög prestanda. Hos oss hittar du ett stort utbud av högpresterande AMD- och Intel-processorer och moderkort som kan hantera de senaste spelen och programvarorna med lätthet.

Med våra högpresterande processor- och moderkortskombinationer kan du spela de senaste spelen med hög grafikupplösning utan några fördröjningar eller lagg. Dessutom är våra högpresterande processor- och moderkortskombinationer mycket energieffektiva, vilket innebär att du inte behöver oroa dig för höga elräkningar.

Gaming RAM med hög prestanda och hållbarhet

När det gäller att bygga en gaming dator är RAM-minnet en av de viktigaste faktorerna som påverkar prestandan. Våra högpresterande Gaming RAM-moduler har en kylarprofil i aluminium från Gigabyte AORUS och Kingston Fury Beast som inte bara ser coola ut, utan också hjälper till att hålla temperaturen nere när du spelar intensiva spel.

Vår Gaming RAM är optimerad för att ge högsta möjliga prestanda och hållbarhet, vilket innebär att den är utformad för att fungera smidigt och tillförlitligt över tid, utan några problem. Med vår Gaming RAM kommer du kunna spela dina favoritspel utan att behöva oroa dig för lagg eller andra problem som kan påverka din spelupplevelse. Så om du vill ha högpresterande RAM-minne som kan hantera de senaste spelen på högsta inställningar, så är vår Gaming RAM det perfekta valet för dig.

Tystgående AIO-vattenkylningssystem för hög prestanda och låg ljudnivå

Våra underhållsfria och tystgående AIO-vattenkylningssystem från SG Bloodfreezer är utformade för att ge dig högsta möjliga prestanda och hålla din dator sval och tyst under de mest intensiva spelsessionerna. Våra AIO-vattenkylningssystem är enkla att installera och underhålla, och kräver minimalt med underhåll.

Dessa system är byggda med högkvalitativa material och är optimerade för att ge högsta möjliga prestanda med minimalt buller. Med vårt AIO-vattenkylningssystem behöver du aldrig oroa dig för överhettning eller högt ljud från fläktar. Våra system är tillförlitliga och effektiva, vilket gör att du kan fokusera på att njuta av dina spelupplevelser utan att behöva oroa dig för tekniska problem.

Högkvalitativa gaming datorlådor med bra luftflöde

En gaming datorlåda är en viktig komponent i en högpresterande gamingdator och det är därför viktigt att välja en som passar dina behov och önskemål. Vi erbjuder ett brett utbud av högkvalitativa gaming datorlådor som är designade för att ge optimalt luftflöde och maximal kylning av dina komponenter. Våra gaming datorlådor är också utformade för att hålla din dator sval och skyddad mot överhettning under långa spelsessioner. Vi erbjuder gaming datorlådor från ledande tillverkare som Corsair, Cooler Master, och NZXT. Våra gaming datorlådor är också utrustade med högkvalitativa fläktar för att ge bästa möjliga luftflöde och minska ljudnivån så mycket som möjligt. Vi kan hjälpa dig att välja en gaming datorlåda som passar dina behov och önskemål för att säkerställa en optimal spelupplevelse.

Blixtsnabba NVMe SSD-enheter

NVMe SSD-enheter är en nödvändighet för att uppnå hög prestanda och snabba laddningstider i dagens moderna spel. Våra blixtsnabba NVMe SSD-enheter från Kingston och Samsung är designade för att ge en snabbare dataöverföring och förbättra prestandan i dina spel. De är optimerade för hög hastighet och läs- och skrivprestanda, vilket gör att du kan starta dina spel snabbt och smidigt. Med en NVMe SSD i din gamingdator kan du också förvänta dig snabbare laddningstider i spelet och snabbare filöverföringar, vilket gör att du kan få ut det mesta av din speltid och förbättra din spelupplevelse.

Certifierade PSU: er för hög prestanda och energieffektivitet

En PSU eller en strömförsörjning är en av de viktigaste komponenterna i en dator, och det är särskilt viktigt när det gäller gamingdatorer. En högkvalitativ PSU ger tillräckligt med ström till dina komponenter och förhindrar överhettning och energiförluster.

Hos oss använder vi de bästa Bronz/Gold Cert. PSU:erna från MSI för att säkerställa att våra gamingdatorer är energieffektiva och säkra att använda. Våra PSU:er är högpresterande och optimerade för att ge tillräckligt med ström till dina komponenter, vilket ger dig möjlighet att spela dina favoritspel utan oro för strömavbrott eller energiförluster.

Genom att välja de bästa Bronz/Gold Cert. PSU:erna kan vi också minimera dina energikostnader och bidra till en mer hållbar gamingupplevelse.

Slutsats

Våra gamingdatorer är byggda för att ge dig den bästa möjliga spelupplevelsen. Hos oss kan du välja mellan ett brett utbud av anpassade gamingdatorer som kan konfigureras efter dina behov och budget. Våra gamingdatorer är byggda med högkvalitativa komponenter och rigoröst testade för att säkerställa hög prestanda när du spelar de senaste spelen.

För att säkerställa hög prestanda och smidiga spelsessioner använder vi högpresterande AMD- och Intel-processorer, Gaming RAM och blixtsnabba NVMe SSD-enheter. Våra gaming dator stationär är optimerade för att ge högsta prestanda när du spelar de senaste spelen, och vi använder högpresterande grafikkort och tystgående AIO-vattenkylningssystem för en problemfri spelupplevelse.

På vår hemsida kan du enkelt välja den bästa gaming datorn för dig och bygga din drömdator. Med vår hjälp kan du skapa en anpassad gamingdator som är optimerad för dina specifika behov och som ger dig den bästa möjliga spelupplevelsen. Vi erbjuder också garanti på våra produkter för att du ska känna dig trygg i ditt köp av den bästa gaming datorn på marknaden. Besök oss idag och ta din spelupplevelse till nästa nivå!

Speldator guide

Vi har byggt ihop de skarpaste datorerna i flera olika prisklasser, till de mest populära spelen. Tvivlar du på vilken dator du ska välja och vad de populära spelen kräver, oroa dig inte!

Vi har samlat de mest populära spelen och våra rekommenderade datorer.

Välj ditt spel
Speldator guide

Behöver du hjälp?

TelefonRing oss på 010 88 85 367 - vår kundsupport är klar.
English and Danish Support Only.
Om du är företagskund kan du ringa +45 38411555Måndag - Torsdag:
09:30 - 12:00 & 12:30 - 16:30
Fredag:
09:30 - 12:00 & 12:30 - 16:00

Butik / Dator test


Du hittar vår fysiska butik på Naverland 6, 2600 Glostrup, Danmark.


Öppettider:
Mån-Tor: 09:30-16:50
Fredag: 09:30-16:30
Lördag: 12:00-16:00
Testa våra datorer:
På Inferno Online, Odengatan 60, 113 22 Stockholm.
Certifierad av Trygg E-handel

Certifierad av Trygg E-handel En säker plats att handla!