Max Bite Series Bästa dator till priset

 1. Max Bite Extreme Speldator

  AMD Ryzen 5 4500 6 x 3.6/4.1GHz
  Nvidia Geforce RTX 3050 6GB
  16GB 3200MHz DDR4 RAM
  1000GB NVMe SSD
  Windows 11 Home
  Från 7 699 SEK
  Produktionstid: 2-4 arbetsdagar
 2. Max Bite Predator Speldator

  AMD Ryzen™ 5 5500 6 x 3.6/4.4 GHz
  AMD Radeon™ RX 6600 8GB
  16GB 3200MHz DDR4 RAM
  1000GB NVMe M.2 SSD
  Windows 11 Home
  9 299 SEK Från 8 199 SEK
  Produktionstid: 2-4 arbetsdagar
  Gäller d 24/5/24 - 31/5/24
 3. Max Bite Hunter Speldator

  Intel Core i5-12400F 6p x 2.5/4.4 GHz
  Nvidia Geforce RTX 4060 8GB
  16GB 3200MHz DDR4 RAM
  1000GB NVMe M.2 SSD
  Windows 11 Home
  10 799 SEK Från 9 999 SEK
  Produktionstid: 2-4 arbetsdagar
  Gäller d 24/5/24 - 31/5/24
 4. Max Bite Brutality Speldator

  AMD Ryzen™ 7 5700X 8 x 3.4/4.6 GHz
  Nvidia Geforce RTX 4060 8GB
  16GB 3200MHz DDR4 RAM
  1000GB NVMe SSD
  Windows 11 Home
  11 999 SEK Från 10 799 SEK
  Produktionstid: 2-4 arbetsdagar
  Gäller d 24/5/24 - 31/5/24
 5. Max Bite Bloodlust Speldator

  AMD Ryzen™ 5 7500F 6 x 3.6/5.0 GHz
  AMD Radeon™ RX 7600 8GB
  16GB 6000MHz DDR5 RAM
  1000GB NVMe M.2 SSD
  Windows 11 Home
  Från 12 399 SEK
  Produktionstid: 2-4 arbetsdagar
 6. Max Bite Ultimator Speldator

  Intel Core i5-12400F 6p x 2.5/4.4 GHz
  Nvidia GeForce RTX 4070 12GB
  16GB 3200MHz DDR4 RAM
  1000GB NVMe M.2 SSD
  Windows 11 Home
  15 499 SEK Från 13 899 SEK
  Produktionstid: 2-4 arbetsdagar
  Gäller d 24/5/24 - 31/5/24

Prisvärda gaming datorer utan kompromiss

Hos SharkGaming förstår vi att gaming inte behöver kosta en förmögenhet. Vi tror att varje gamer förtjänar en kraftfull och pålitlig billig gamingdator som kan hantera de senaste spelen utan att spränga budgeten. Vi har ett stort utbud av billiga datorer för gaming som inte bara presterar på högsta nivå, utan också är prisvärda.

Oavsett om du är en erfaren gamer eller en nybörjare, har vi gaming dator paket billigt som passar just dina behov. Vi förstår vikten av att välja en dator som passar ens specifika krav, därför erbjuder vi konfigurerbara gaming datorer som du kan skräddarsy efter dina specifikationer.

Max Bite Series är ett utmärkt val för den första gången köparen av en billig gamingdator. Serien erbjuder ett brett utbud av modeller som är optimerade för att hantera de senaste spelen på högsta prestanda. Dessa datorer är också mycket prisvärda, vilket gör dem till ett utmärkt val för den som vill ha en gaming dator billig utan att behöva betala för mycket.

För den som inte är bekant med tekniken som används i en billig gamingdator kan det vara en utmaning att välja rätt modell. Max Bite Series är ett utmärkt val för den som inte har så mycket erfarenhet av gaming datorer. Dessa datorer är byggda med högkvalitativa komponenter och är optimerade för att hantera de senaste spelen på högsta prestanda. De är också mycket prisvärda, vilket gör dem till ett utmärkt val för den som vill ha en billig gamingdator.

Max Bite Series erbjuder konfigurerbara datorer som du kan skräddarsy efter dina specifika behov och budget, så att du kan få en gaming dator som är optimerad för att hantera just de spel du vill spela. Välj oss för att köpa billiga datorer och en billig gaming dator som uppfyller dina höga krav på prestanda.

Varför välja SharkGaming för att köpa en billig gamingdator?

Vi på SharkGaming strävar efter att erbjuda våra kunder de bästa produkterna och tjänsterna. Vi är stolta över att kunna erbjuda högkvalitativa och billiga gaming datorer som presterar på högsta nivå och håller över tiden. Vi har ett brett utbud av billiga datorer som är optimerade för att hantera alla de senaste spelen utan att kompromissa med prestandan.

Vi erbjuder ett stort urval av gaming dator paket billigt som passar alla behov och budgetar. Vi har datorer som är optimerade för specifika spelgenrer, till exempel FPS eller MOBA-spel.

En av våra mest populära serier är Max Bite-serien, som är utformad för att ge en överlägsen spelprestanda till ett överkomligt pris. Serien har ett brett utbud av konfigurationsalternativ som gör det möjligt för dig att skräddarsy din egen gaming dator billig och anpassa den efter dina specifika behov. Med Max Bite-serien kan du sätta ihop din egen anpassade speldator och få en fantastisk spelupplevelse utan att behöva spendera för mycket pengar.

För en ultimat spelupplevelse kan du välja en av våra stationära datorer för gaming, som är optimerade för att hantera de senaste spelen på högsta prestanda. Vi erbjuder också datorer som är optimerade för VR-spel, så att du kan uppleva dina favoritspel i en helt ny dimension. Välj oss för att köpa billiga datorer och en gaming dator billig som överträffar dina förväntningar.

Så här väljer du rätt billig gamingdator

Att välja rätt gaming dator kan vara en utmaning, särskilt om du inte är bekant med tekniken som används. Men oro inte dig, vi på SharkGaming har allt du behöver för att göra rätt val för din budget och behov.

Vår gaming dator paket billigt är utformad för att göra ditt liv enklare. När du använder vår konfigurator behöver du inte oroa dig för att välja komponenter som inte fungerar tillsammans. Vi har tagit hand om allt det tekniska arbetet åt dig så att du kan fokusera på att välja de komponenter som passar dina specifika behov.

Oavsett om du vill ha en billig gamingdator eller en dator för arbete, är vår konfigurator utformad för att se till att alla dina val fungerar tillsammans på ett sömlöst sätt. Våra experter har noga utvalt varje komponent för att se till att de passar ihop och fungerar tillsammans för att leverera den prestanda du behöver.

Vår konfigurator är enkel att använda och guidar dig genom varje steg i processen. Du kan välja mellan ett brett utbud av billiga datorer komponenter, inklusive processorer, grafikkort, moderkort, RAM och lagringsenheter. När du har valt alla dina komponenter visar vår konfigurator hur de fungerar tillsammans och ger dig möjlighet att ändra dina val om det behövs.

Med vår gaming dator billig kan du vara säker på att din nya dator kommer att fungera sömlöst och ge dig den prestanda du behöver. Du behöver inte oroa dig för tekniska detaljer eller om dina val fungerar tillsammans - vår konfigurator har tagit hand om allt åt dig. Så varför vänta? Använd vår gaming dator paket billigt idag för att sätta ihop din drömdator.

När du väljer en gaming dator billig är det viktigt att tänka på några faktorer för att säkerställa att din nya dator passar dina behov och budget. Vi på SharkGaming erbjuder billiga datorer och gaming dator paket billigt som kommer att ge dig den prestanda du behöver utan att spränga din budget.

Här är några viktiga faktorer att överväga när du väljer en billig gamingdator:

 • Processor: Processorn är en av de viktigaste komponenterna i en gaming dator. Vi erbjuder datorer med de senaste processorerna från ledande tillverkare som Intel och AMD, vilket garanterar att din dator kan bearbeta information snabbt och smidigt.
 • Grafikkort: Grafikkortet är en annan viktig komponent, särskilt om du vill spela de senaste spelen på högsta inställningar. Vi erbjuder datorer med de senaste grafikkorten från ledande tillverkare som Nvidia och AMD, vilket garanterar en fantastisk bildkvalitet och en smidig spelprestanda.
 • RAM: RAM är viktig för att din dator ska kunna ladda program och data snabbt. Ju mer RAM din dator har, desto snabbare kan den köra program. Vi erbjuder datorer med upp till 64 GB RAM, vilket gör att du kan spela de mest krävande spelen utan att stöta på problem.
 • Lagring: Lagringsutrymmet är viktigt om du spelar många spel eller lagrar stora filer. Vi erbjuder datorer med upp till 4 TB lagring, vilket ger dig tillräckligt med utrymme för att lagra alla dina spel och filer.

Vi på SharkGaming erbjuder billiga gamingdatorer som är optimerade för att ge hög prestanda och låg kostnad. Med vår gaming dator billig kan du vara säker på att du får valuta för pengarna, medan vår gaming dator paket billigt ger dig möjlighet att välja de komponenter som passar dina specifika behov. Så varför vänta? Kolla in vårt utbud av billiga datorer idag och hitta din perfekta gamingdator.

Kundservice och support

Kundservice och support är en viktig del av vår verksamhet på SharkGaming. Vi förstår att det kan uppstå frågor eller problem med datorerna och vi finns här för att hjälpa till. Vårt kunniga team av tekniker är alltid tillgängliga för att svara på frågor och ge support när du behöver det. Dessutom erbjuder vi garantier på våra produkter, så att du kan känna dig trygg i ditt köp av billiga speldatorer.

Sammanfattning

Vårt stora utbud av billig gamingdator och gaming dator paket billigt är optimerade för att hantera de senaste spelen på högsta prestanda utan att kompromissa med kvaliteten. Vi har billiga datorer som passar alla behov och budgetar. Oavsett om du är en erfaren gamer eller en nybörjare, har vi något som passar dig.

Vi erbjuder också konfigurerbara datorer som du kan anpassa efter dina specifika behov och önskemål. Våra gaming dator billig är byggda med högkvalitativa komponenter och är optimerade för att ge en fantastisk spelupplevelse till ett överkomligt pris. Vårt gaming dator paket billigt ger dig möjlighet att välja de komponenter som passar dina behov och budget.

Välj SharkGaming för att få den ultimata spelupplevelsen till ett överkomligt pris. Vi är stolta över att erbjuda de bästa billiga datorerna för gaming och vår dedikation till kundservice och support gör att du kan känna dig trygg med ditt köp. Så varför vänta? Besök oss idag för att hitta din perfekta billiga gamingdator.

Speldator guide

Vi har byggt ihop de skarpaste datorerna i flera olika prisklasser, till de mest populära spelen. Tvivlar du på vilken dator du ska välja och vad de populära spelen kräver, oroa dig inte!

Vi har samlat de mest populära spelen och våra rekommenderade datorer.

Välj ditt spel
Speldator guide

Behöver du hjälp?

TelefonRing oss på 010 88 85 367 - vår kundsupport är klar.
English and Danish Support Only.
Om du är företagskund kan du ringa +45 38411555Måndag - Torsdag:
09:30 - 12:00 & 12:30 - 16:30
Fredag:
09:30 - 12:00 & 12:30 - 16:00

Butik / Dator test


Du hittar vår fysiska butik på Naverland 6, 2600 Glostrup, Danmark.


Öppettider:
Mån-Tor: 09:30-16:50
Fredag: 09:30-16:30
Lördag: 12:00-16:00
Testa våra datorer:
På Inferno Online, Odengatan 60, 113 22 Stockholm.
Certifierad av Trygg E-handel

Certifierad av Trygg E-handel En säker plats att handla!