Speldator guide

Vi har byggt ihop de skarpaste datorerna i flera olika prisklasser, till de mest populära spelen. Tvivlar du på vilken dator du ska välja och vad de populära spelen kräver, oroa dig inte!

Vi har samlat de mest populära spelen och våra rekommenderade datorer.

Välj ditt spel
Speldator guide

Counter-Strike 2

Oavsett om du är professionel Counter-Strike 2 gamer eller nybörjare så har vi en dator som passar till dig, så du kan spela den nya upplagan av ett av de mest populära e-Sport spel genom tiderna.

Visa datorer

Fortnite

Önskar du den bästa spelupplevelsen i Fortnite ska du kolla på vår guide till vilken dator du ska välja. Så blir du redo till att kämpa mot 99 andra om segern i det färgrika Fornite universet, där det ska skjutas, lootes, og kämpas!

Visa datorer

Diablo 4

Är du redo att uppleva Diablo 4? Dyk in i vår guide och hitta den perfekta datorn som kommer att föra dig genom Sanctuarys skrämmande värld. Förbered dig för en episk strid mot djävulska krafter, där du ska hugga dig igenom horder av demoner och skaffa dig mäktiga vapen, rustningar och magiska föremål för att övervinna det ultimata onda. Diablo 4 erbjuder en storslagen berättelse och ett mörkt, atmosfäriskt universum som kommer att sätta dina färdigheter på prov.

Visa datorer

Hogwarts Legacy

Vill du ha den bästa spelupplevelsen i Hogwarts Legacy, läs vår guide till vilken dator du ska välja. Då är du redo att utforska den öppna världen runt Hogwarts och bekämpa farliga varelser och samla magiska föremål

Visa datorer

Baldurs Gate 3

Med en fängslande historia, imponerande grafik och djup som kännetecknar Dungeons & Dragons-universumet är Baldur's Gate 3 ett måste för alla fans av rollspel och episka äventyr. Så ta ditt svärd, din trolldom och ditt mod och kliv in i den magiska världen Baldur's Gate 3, där det är upp till dig att rädda dagen och bestämma Faerûns öde!

Visa datorer

Call of Duty: Modern Warfare 2

Call of Duty®: Modern Warfare® II kastar dig in i en hidtil använd global konflikt, med de ikoniska Operators Task Force 141. Fra små, taktiska infiltrationsoperationer med hög insats för hög klassificerad missioner, vill du bli skickad tillsammans med vänner eller ensam i en verklig fördybende upplevelse.

Visa datorer

Starfield

Starfield är ett spännande sci-fi RPG utvecklat av Bethesda Game Studios. Som entusiastisk PC-spelare är du på väg att uppleva en episk resa genom yttre rymden där du utforskar avlägsna världar, möter utomjordingar och kämpar mot okända faror. Den här guiden hjälper dig att maximera din upplevelse och få ut det mesta av Starfield på din PC.

Visa datorer

CoD Warzone

Call of Duty®: Warzone har två spellägen Battle-Royal och Plunder där upp till 150 spelare kan slåss mot varandra.

Visa datorer

Cyberpunk 2077

Om du vill ha den bästa spelupplevelsen i Cyberpunk 2077, läs vår guide till vilken dator du ska välja. Cyberpunk 2077 är ett action-RPG i öppen värld som utspelar sig i nattstadens megalopolis där du spelar som cyberpunklegosoldat. Anpassa din karaktär och spelstil efter dina önskemål när du tar dig an jobb, bygger upp ett rykte och låser upp uppgraderingar. De relationer du gör och de val du gör kommer att forma historien och världen omkring dig. Legender skapas här. Vad blir ditt?

Visa datorer

GTA 5

Vi hjälper dig att välja den bästa datorn till det superpopulära GTA 5, oavsett om du vill spela story mode eller online.

Visa datorer

Minecraft

I Minecraft, som är ett av världens största spelcommunity, kan du bygga allt vad du kan foreställa dig - det ultimata spelet till ats släpps loss på kreativiteten tillsammans med andra eller på egen hand! Ett äventyr var du skapar, bygger och slåss mot mobs.

Visa datorer

WoW

Svär en ed till en av de två stridande faktorerna, Alliancen eller Horden, när du träder in i ett Azeroths fyllt med fiender med en dator som ger dig den fulla spelupplevelsen.

Visa datorer

LoL

League of Legends är ett populärt spel där 2 lag med 5 spelare var tävlar mot varandra. Det måste finnas samarbete och varje spelare har olika roller, som måste användas för att förstöra de andra spelarens bas.

Visa datorer

Valorant

Valorant är ett 5v5 taktiskt skjutspel där det finns ett liv per runda och spelas först till 13 rundor. Du väljer en Agent som har olika förmågor som kan antingen hjälpa dina lagkamrater eller skada dina motståndare.

Visa datorer

Battlefield V

I Battlefield V går du in i mänsklighetens största konflikt, andra världskriget. Med en blandning av ikoniska och nyutvecklade multiplayer speltyper, kämpar upp till 64 spelare mot varandra. Single-player sektionen har fascinerande historier.

Visa datorer

Overwatch 2

Overwatch är ett färgstarkt lagbaserat skjutspel med en stor variation av hjältar, varje hjälte är unik och har olika förmågor. Bygg ett lag och slåss i spännande 6 vs 6 kamp mot andra spelare från hela världen. Hjältarna är uppdelade i Tanks, DPS och Healers. Varje hjälte har sin egen personlighet och backstory.

Visa datorer

Rainbow Six: Siege

Tom Clancy's Rainbow Six® Siege är ett spel med specialiserade Agents, som har olika egenskaper och funktioner. Varje agent är utrustad med olika förmågor som i kampens hetta kan vara skillnaden mellan en vinst och en förlust.

Visa datorer

Apex Legends

Apex Legends är en Free-to-play*-shooter i Battle Royale-temat, där 60 spelare kastas ut över slagfältet där de ska kämpa för överlevnad inom ringen som ständigt minskar i storlek.

Visa datorer

PUBG

PlayerUnknown’s Battlegrounds är ett multiplayer battle royale spel där 100 spelare kastas över en ö och måste kämpa tills det är endast 1 spelare kvar. Du kan spela solo, duo, trio eller quad.

Visa datorer

Rocket League

Om du vill ha den bästa spelupplevelsen i Rocket League, läs vår guide till vilken dator du ska välja.

Visa datorer
Certifierad av Trygg E-handel

Certifierad av Trygg E-handel En säker plats att handla!