Utökad returrätt på köp gjorda mellan den 25 nov. och den 23 dec. - Kan returneras till den 15 jan.

Speldator guide

Vi har byggt ihop de skarpaste datorerna i flera olika prisklasser, till de mest populära spelen. Tvivlar du på vilken dator du ska välja och vad de populära spelen kräver, oroa dig inte!

Vi har samlat de mest populära spelen och våra rekommenderade datorer.

Välj ditt spel
Speldator guide
Gaming computers for Fortnite

Fortnite

Önskar du den bästa spelupplevelsen i Fortnite ska du kolla på vår guide till vilken dator du ska välja. Så blir du redo till att kämpa mot 99 andra om segern i det färgrika Fornite universet, där det ska skjutas, lootes, og kämpas!

Visa datorer
Gaming computers for CS:GO

CS:GO

Oavsett om du är professionel Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) gamer eller nybörjare så har vi en dator som passar till dig, så du kan spela ett av de mest populära e-Sport spel genom tiderna.

Visa datorer
Gaming computers for CoD MW

CoD MW

Call of Duty®: Modern Warfare® erbjuder en dramatisk och brutal berättelse i Single Player delen, som bara ett fåtal spel hanterar, samt ett adrenalin fylld spel i Multiplayer delen.

Visa datorer
Gaming computers for GTA 5

GTA 5

Vi hjälper dig att välja den bästa datorn till det superpopulära GTA 5, oavsett om du vill spela story mode eller online.

Visa datorer
Gaming computers for Minecraft

Minecraft

I Minecraft, som är ett av världens största spelcommunity, kan du bygga allt vad du kan foreställa dig - det ultimata spelet till ats släpps loss på kreativiteten tillsammans med andra eller på egen hand! Ett äventyr var du skapar, bygger och slåss mot mobs.

Visa datorer
Gaming computers for WoW

WoW

Svär en ed till en av de två stridande faktorerna, Alliancen eller Horden, när du träder in i ett Azeroths fyllt med fiender med en dator som ger dig den fulla spelupplevelsen.

Visa datorer
Gaming computers for LoL

LoL

League of Legends är ett populärt spel där 2 lag med 5 spelare var tävlar mot varandra. Det måste finnas samarbete och varje spelare har olika roller, som måste användas för att förstöra de andra spelarens bas.

Visa datorer
Gaming computers for Valorant

Valorant

Valorant är ett 5v5 taktiskt skjutspel där det finns ett liv per runda och spelas först till 13 rundor. Du väljer en Agent som har olika förmågor som kan antingen hjälpa dina lagkamrater eller skada dina motståndare.

Visa datorer
Gaming computers for Battlefield V

Battlefield V

I Battlefield V går du in i mänsklighetens största konflikt, andra världskriget. Med en blandning av ikoniska och nyutvecklade multiplayer speltyper, kämpar upp till 64 spelare mot varandra. Single-player sektionen har fascinerande historier.

Visa datorer
Gaming computers for Overwatch

Overwatch

Overwatch är ett färgstarkt lagbaserat skjutspel med en stor variation av hjältar, varje hjälte är unik och har olika förmågor. Bygg ett lag och slåss i spännande 6 vs 6 kamp mot andra spelare från hela världen. Hjältarna är uppdelade i Tanks, DPS och Healers. Varje hjälte har sin egen personlighet och backstory.

Visa datorer
Gaming computers for Rainbow Six: Siege

Rainbow Six: Siege

Tom Clancy's Rainbow Six® Siege är ett spel med specialiserade Agents, som har olika egenskaper och funktioner. Varje agent är utrustad med olika förmågor som i kampens hetta kan vara skillnaden mellan en vinst och en förlust.

Visa datorer
Gaming computers for Apex Legends

Apex Legends

Apex Legends är en Free-to-play*-shooter i Battle Royale-temat, där 60 spelare kastas ut över slagfältet där de ska kämpa för överlevnad inom ringen som ständigt minskar i storlek.

Visa datorer
Gaming computers for PUBG

PUBG

PlayerUnknown’s Battlegrounds är ett multiplayer battle royale spel där 100 spelare kastas över en ö och måste kämpa tills det är endast 1 spelare kvar. Du kan spela solo, duo, trio eller quad.

Visa datorer
Gaming computers for EFT

EFT

Tarkov förseglas av FN och den ryska militären, leveranskedjorna är obefintliga och kommunikationen med befälhavaren är nere. Under dessa förhållande måste varje man fatta sina egna beslut om hur man hittar en väg ut ur den kaotiska Tarkov.

Visa datorer
Gaming computers for Destiny 2

Destiny 2

Destiny 2 är ett free-to-play online-only multiplayer first-person shooter som är uppdelad i speltyperna PvE, som spelas mot AI och ett äventyr fylld historia och PvP som spelas mot andra spelare.

Visa datorer
Gaming computers for Dota 2

Dota 2

Spelare i hela världen går i strid varje dag som en av över hundra Dota-hjältar. I Dota 2 finns det alltid något nytt att upptäcka, oavsett om det din 10de eller 1000de timme. Det finns regelbundna uppdateringar som säkerställer en ständig utvecklig av spelets ”gameplay”, hjältar och funktioner.

Visa datorer
Gaming computers for Path of Exile

Path of Exile

I spelet Path of Exile, eller PoE, kämpar du för att överleva i den fantasy mörka kontinent som heter Wraeclast – PoE är ett Online Action RPG som har fokus på action och de anpassningsmöjligheter till din karaktärs förmågor.

Visa datorer

Behöver du hjälp?

Chat

Hitta vår onlinechatt längst ner till höger på webbplatsen.

Måndag - Torsdag:
09:30 - 12:30 & 13:00 - 16:30

Fredag:
09:30 - 12:30 & 13:00 - 16:00

Telefon

Ring oss på 010 88 85 367 - vår kundsupport är klar. 
English and Danish Support Only.

Om du är företagskund kan du ringa +45 38411555 

Måndag - Torsdag:
09:30 - 12:30 & 13:00 - 16:30

Fredag:
09:30 - 12:30 & 13:00 - 16:00

E-post

Skicka mail till oss här om du har några frågor.

Förväntad responstid på arbetsdagar:
inom 48 timmar

Efter helger och helgdagar:
inom 72 timmar

Butik / Dator test

Du hittar vår fysiska butik på Naverland 6, 2600 Glostrup, Danmark.

Öppettider:
Mån-Tor: 09:30-16:50
Fredag: 09:30-16:30
Lördag: 12:00-16:00

Testa våra datorer:
På Inferno Online, Odengatan 60, 113 22 Stockholm.