Utökad returrätt på köp gjorda mellan den 25 nov. och den 23 dec. - Kan returneras till den 15 jan.

Varukorg
Delsumma
0 kr.
Go To Cart

Dator Kabler / Nätverkskabler

Om du älskar tiden framför datorn så bör du tänka på nätverkskablar till din dator, oavsett om du game:ar mycket, nätshoppar eller använder din dator som din fasta arbetsplats. Här hos Shark Gaming får du god kvalitet till förnuftiga priser.

Vikten av en nätverkskabel

Det är även viktigt att hålla reda på andra typer av datorkablar. Här inkluderas t.ex. strömförsörjning, som ofta kallas PSU. Hos Shark Gaming är du garanterad ett 80 plus-certifierad PSU, vilket garanterar hög kvalitet och hållbarhet samt en längre livslängd än en icke-certifierad PSU.

Strömförsörjning och internet är viktiga element för din dator. En nätverkskabel används som en stabil dataförbindelse som överför internet från ett nätverk till en dator. Men behöver du verkligen en nätverkskabel när du har en trådlös anslutning? Det gör du om du vill ha en mycket stabil anslutning. Trådlösa anslutningar kan ibland tappa hastighet, vilket inte är fallet om du använder en nätverkskabel.

Du ansluter nätverkskabeln direkt från routern till din dator, vilket gör att du får ut så mycket som möjligt från din internetasnslutning. Om du ska game:a loss på datatunga spel är det värt att investera i en bra nätverkskabel. Shark Gaming erbjuder ett brett utbud av datorkablar till bra priser.

Vad du ska leta efter i en nätverkskabel

Ett bra tips är att vara uppmärksam på längden på nätverkskabeln. De längre modellerna gör att du kan förvara nätverkskablarna under skrivbordet. En kort kabel på bara en meter räcker dock ofta ifall du har placerat routern på skrivbordet bredvid datorn.

Nätverkskabeln behöver inte kosta en förmögenhet och vara guldpläterad för estetikens skull. Vi fokuserar på bra kvalitet till bra priser. Vi väljer ut de bästa nätverkskablarna till de bästa priserna till dig.

En nätverkskabel kan gå under flera olika namn, vilket kan skapa lite förvirring. Nätverkskablar kallas även internetkabel eller nätkabel, men det är samma typ av kabel som menas.

Vårt sortiment av nätverkskablar

Vi har ett brett utbud av datorkablar till överkomliga priser. Vårt sortiment omfattar VALUE-nätverkskablar - inklusive den populära CAT6-nätverkskabeln som är en oskärmad modell.

Om du lägger denna produkt i din virtuella inköpskorg kommer du att få en produkt av god kvalitet med hög prestanda. Denna kabel är bra och täcker de allra flesta behov.

Här i vår webbshop kan du även införskaffa strömkablar med sleeves. De passar bra för dig som bryr dig om estetiken på din spel- eller arbetsstation. Kablarna ger ett fint och enhetligt utseende.

Vi hoppas att du hittar en nätverkskabel som täcker precis dina behov. Du är varmt välkommen att kontakta oss via chatt, telefon eller mail om du behöver ytterligare hjälp.

Behöver du hjälp?

Chat

Hitta vår onlinechatt längst ner till höger på webbplatsen.

Måndag - Torsdag:
09:30 - 12:30 & 13:00 - 16:30

Fredag:
09:30 - 12:30 & 13:00 - 16:00

Telefon

Ring oss på 010 88 85 367 - vår kundsupport är klar. 
English and Danish Support Only.

Om du är företagskund kan du ringa +45 38411555 

Måndag - Torsdag:
09:30 - 12:30 & 13:00 - 16:30

Fredag:
09:30 - 12:30 & 13:00 - 16:00

E-post

Skicka mail till oss här om du har några frågor.

Förväntad responstid på arbetsdagar:
inom 48 timmar

Efter helger och helgdagar:
inom 72 timmar

Butik / Dator test

Du hittar vår fysiska butik på Naverland 6, 2600 Glostrup, Danmark.

Öppettider:
Mån-Tor: 09:30-16:50
Fredag: 09:30-16:30
Lördag: 12:00-16:00

Testa våra datorer:
På Inferno Online, Odengatan 60, 113 22 Stockholm.