Gaming skärm

Skaffa en högupplöst gaming skärm, speciellt utvecklad till gaming och undvik screen tearing. Våra Shark Gaming datorer är proppade med kvalitetskomponenter och den senaste teknologin, vilket säkrar dig en otrolig spelupplevelse med en skärm som lever upp till 100 % av dina förväntningar.

De bästa och senaste gaming skärmarna

Hitta den bästa och senaste gaming skärmen hos Shark Gaming. Gamer skärmarna hos Shark Gaming är utvecklade till gaming och är därav av bästa möjliga kvalitet. Hos Shark Gaming säljer vi skärmar från ASUS och BenQ. Några av skärmarna kan fås som 4k skärm, 144Hz eller 240Hz, vilket säkrar att din skärm alltid följer den senaste teknologiska utvecklingen. Våra gaming skärmar har en blixtsnabb responstid, uppdateringstid och en ultra flytande video upplevelse. De flesta skärmar inkluderar HDMI, VGA, DVI, Displayport och mini-jacks, vilket innebär att du kan ansluta ljud och inspelningsenheter. Alla skärmar har olika specifikationer, läs beskrivelserna för att hitta din nya gamingskärm.

Vilken gaming skärm ska du välja?

Oavsett vilken nivå du spelar på, kommer en gaming skärm till ändamålet göra en otrolig skillnad för hur din spelupplevelse kommer upplevas. Det kan lika väl vara avgörande att responstiden är blixtsnabb, så du inte går miste om dyrbara ögonblick. Vad din PC skärm helt precist ska kunna prestera, beror ibland på vilka spel du spelar och just därför kan det vara en god idé att köpa en kvalitetsskärm som alltid levererar.

Nedan går vi mer in på uppdateringshastigheten i gaming skärmarna samt vad det innebär. Det kommer förhoppningsvis hjälpa dig att identifiera och avgränsa ditt behov, till köpet av din nästa skärm. Det kan även vara värt att nämna att ju större skärm du har, desto mer kräver det av ditt grafikkort. Du kan alltid ta ett snack med oss, om du är tveksam över något.

Vi erbjuder ex. följande:

 • Asus gaming skärmar
 • BenQ gaming skärmar
 • Höjdjusterbart skärmställ
 • 24” - 27“ skärmstorlekar

  • 144 Hz Gaming Skärmar

   Uppdateringshastigheten skrivs oftast enbart som “Hz” och är en viktig parameter, som talar om hur många bilder skärmen har kapacitet att visa i sekunden. En gaming-skärms uppdateringshastighet är därför av avgörande betydelse, därav är det få gamers som nöjer sig med mindre än 144 Hz. En standard datorskärm visar ca. 60 bilder per sekund, vilket är tillräckligt till vanligt kontorsarbete eller dagligt bruk, när man ex. surfar på nätet. Men till spel med massor av explosiv och fantastisk grafik och rörelser, är det inte tillräckligt.

   En skärm som inte har tillräckligt Hz till att hantera grafiken kan resultera i en gamers mardröm “screen tearing”, där bilden “bryts” på mitten eller ger en otydlig grafik. Med en 144 Hz gaming skärm från Shark Gaming är du säkrad en skärm som kan hantera de flesta spel.

   240 Hz Gaming Skärmar

   Är du på jakt efter en fantastisk och kraftfull gaming skärm som kan hantera i stort sett alla spel du kan utsätta den för, är en 240 Hz skärm rätt val. 144 Hz har i många år satt standarden, men nu är det möjligt att få de betydligt häftigare 240 Hz gamingskärmarna till rimliga priser. Snart kommer en 300 Hz ut på marknaden som kommer “köra om” 240 Hz skärmen ytterligare, men det kommer i stort sett vara omöjligt att få någon nytta av den extra hastigheten, så du kan vara trygg med att köpa en 240 Hz skärm - även om du spelar professionellt.

   Har du frågor eller är i behov av vägledning till val av den perfekta skärmen till ditt behov? Tveka inte över att kontakta oss! Vi är engagerade gaming nördar, ända ut i fingerspetsarna.

Behöver du hjälp?

Chat

Hitta vår onlinechatt längst ner till höger på webbplatsen.

Måndag - Torsdag:
09:30 - 12:30 & 13:00 - 16:30

Fredag:
09:30 - 12:30 & 13:00 - 16:00

Telefon

Ring oss på 010 88 85 367 - vår kundsupport är klar. 
English and Danish Support Only.

Om du är företagskund kan du ringa +45 38411555 

Måndag - Torsdag:
09:30 - 12:30 & 13:00 - 16:30

Fredag:
09:30 - 12:30 & 13:00 - 16:00

E-post

Skicka mail till oss här om du har några frågor.

Förväntad responstid på arbetsdagar:
inom 48 timmar

Efter helger och helgdagar:
inom 72 timmar

Butik / Dator test

Du hittar vår fysiska butik på Naverland 6, 2600 Glostrup, Danmark.

Öppettider:
Mån-Tor: 09:30-16:50
Fredag: 09:30-16:30
Lördag: 12:00-16:00

Testa våra datorer:
På Inferno Online, Odengatan 60, 113 22 Stockholm.