Varukorg
Delsumma
0 kr.
Go To Cart

Gaming Laptops

Custom gaming laptop

Få en skräddarsydd gaming laptop med flimmerfri skärm, 7.1 ljud i världsklass och självklart ett RGD gaming tangentbord. Bygg en gaming laptop, redo att uppgraderas, med Nvidia GeForce grafikkort och ett super effektivt kylsystem. Få 100 % frihet att gamea vart som helst, när som helst.

Shark gaming erbjuder fantastiska möjligheter att skräddarsy en grym gaming laptop som är fullständigt designad efter dina behov och önskemål. En bärbar kan helt klart ersätta den traditionella stationära PC och fungera som en högpresterande gaming maskin, som klarar av alla former av spel. Bygg ditt eget gaming monster med den nyaste teknologin, som är blixtsnabb och med särskilt producerade komponenter som är direkt tillämpade till gaming.

Många gamers efterfrågar flera unika anpassningsmöjligheter i jakten på att individualisera sig själv och sitt gaming gear. Shark Gaming låter dig bygga din egen gaming laptop, som är:

  • Redo att uppgraderas
  • Med effektivt kylsystem
  • Tillägnat keyboard
  • Världsklass ljudkort 7.1 SoundBlaster
  • Blixtsnabb SSD
  • Och mycket mer

Kontakta oss gärna som du har frågor. Vi är super nördiga gamingspecialister och står till din absoluta service.

Färdigbyggda Gaming Laptops

Till dig som inte vill konfigurera din egen bärbara själv, men istället letar efter en färdigbyggd gaming laptop med fördefinierade specifikationer, så är våra gaming laptops från MSI och ASUS en enkel lösning, där du får marknadens bästa prestanda till priset. Här finner du ultra kraftfulla mobila gamingdatorer i alla prisklasser, som säkrar att du kan gamea vart som helst.

Shark Gaming har ofta skarpa erbjudanden på gaming laptops, så du kan göra dig riktigt ett kap. Håll ett öga på sidan, så du inte missar ditt nästa rövarköp.

Är en gaming laptop lika bra som en stationär?

En av de uppenbara fördelarna med en bärbar gaming laptop är mobiliteten och den är därför ytterst tillämpad till den resande gamern, som inte vill kompromissa med en maximal prestanda. Packa laptopen i ryggsäcken och ta den med till dina LAN parties - dagens överlägsna teknologi gör det möjligt att transportera ett monster till gaming maskin i en simpel laptop.

Det är en smaksak om man föredrar en stationär PC eller en bärbar gaming dator. Ofta finns det praktiska fördelar med att ha en särskild spelstation där du har samlat allt ditt gear som tangentbord, mus, hörlurar och en bekväm gamingstol m.m.

Är du studerande eller arbetar med tunga grafikprogram som Photoshop och Illustrator, kan du slå två flugor i en smäll - Vi garanterar att din gaming laptop kan hantera det hela.

Speldator guide

Vi har byggt ihop de skarpaste datorerna i flera olika prisklasser, till de mest populära spelen. Tvivlar du på vilken dator du ska välja och vad de populära spelen kräver, oroa dig inte!

Vi har samlat de mest populära spelen och våra rekommenderade datorer.

Välj ditt spel
Speldator guide

Behöver du hjälp?

Chat

Hitta vår onlinechatt längst ner till höger på webbplatsen.

Måndag - Torsdag:
09:30 - 12:30 & 13:00 - 16:30

Fredag:
09:30 - 12:30 & 13:00 - 16:00

Telefon

Ring oss på 010 88 85 367 - vår kundsupport är klar. 
English and Danish Support Only.

Om du är företagskund kan du ringa +45 38411555 

Måndag - Torsdag:
09:30 - 12:30 & 13:00 - 16:30

Fredag:
09:30 - 12:30 & 13:00 - 16:00

E-post

Skicka mail till oss här om du har några frågor.

Förväntad responstid på arbetsdagar:
inom 48 timmar

Efter helger och helgdagar:
inom 72 timmar

Butik / Dator test

Du hittar vår fysiska butik på Naverland 6, 2600 Glostrup, Danmark.

Öppettider:
Mån-Tor: 09:30-16:50
Fredag: 09:30-16:30
Lördag: 12:00-16:00

Testa våra datorer:
På Inferno Online, Odengatan 60, 113 22 Stockholm.