Vem är Shark Gaming?

Prestanda & Support, driven av experter

Shark Gaming Systems grundades av Mikael Taipalus år 2009 och har sedan dess varit leverantör av bästa spelsystem. Filosofin har alltid varit att leverera det absolut bästa tekniken har att erbjuda, kombinerat med solid support.

Shark Gaming drivs av passionen för hårdvara och spel, vilket lyser igenom alla processer i verksamheten. Vi har fingret på pulsen. Även om det ibland innebär att mer än hälften av företagets anställda förlorar fokus så snart ny hårdvara anländer på lagret. Men det är också sådant som gör att vi älskar att gå till arbetet varje dag.

Vi tar fram några av absolut häftigaste spelsystemen på marknaden och arbetar kontinuerligt på att flytta fram gränserna för prestanda till glädje för våra kunder. Vi drivs av ambitionen att ge våra kunder bästa spelupplevelser som går att få, och en hel del tyder på att vi faktiskt också har lyckats med det. I alla fall har Shark Gaming gått från att vara ett litet ”lägenhetsprojekt” till ett företag med över 40 anställda och ett huvudkontor på över 2000 kvadratmeter.

Vårt team är sammansatt av experter på var sitt område. Kreativt och flitigt utvecklar vi konstant våra kompetenser och följer med i bred trupp varje gång det kommer ny och spännande teknik på marknaden.

"Alla maskiner vi skapar, skapas för att vi vill utmana din värld inom dataspel. Vi gör det vi gör för att vi tänker nytt och annorlunda, vi ändrar önskemål och behov genom att skapa produkter i ny och vacker design. Med användarvänliga system och högst prestanda som kan erbjudas, skapar vi världens bästa spelmaskiner"
- Daniel Gerhardt, VD

Vision - "Din ledande Gamingpartner"

Vår vision är att erbjuda ultimata spelupplevelser - genom dedikerade och utvalda spelprodukter, baserade på ett starkt koncept och unik design.

I en synergi mellan vår stora kunskap inom kärnkompetensen spelprodukter och med slogan "Maximize Your Potential" strävar vi hela tiden efter att skapa unika produkter samt unika och innovativa upplevelser som kommer att förbättra spelarens sanna potential inom spel, och härmed öka spelarens totala spelupplevelse och individuella prestationsnivå.

Mission - "Vi vill bli din föredragna leverantör av spelsystem i Norden"

Shark Gaming är ett varumärke som hör till bland alla Nordens dataspelare och vi skall därför erbjuda våra produkter och tjänster till alla dataspelare i Norden.

Vi vill gärna bli dataspelarens bästa vän genom att sträva efter högst möjliga servicenivå och användarvänlighet.

Det är Shark Gamings mål att vara en fast partner i hela nordiska Gaming community – bland annat LAN parties, E-sport, nyheter, Youtubers m.m., som alla skall stötta spelbranschen till glädje för spelaren.

Samhällsansvar - Låt oss tillsammans hjälpa alla spelare till en bättre värld

Shark Gaming Systems vill ta ett ansvar för det samhälle vi lever i, samt vara starka inom en rad områden som är särskilt nyttiga för våra närmaste, bland annat:

  • Kostvägledning till dataspelare.
  • Vägledning inom disponering av speltid.
  • Information kring ludomani (spelberoende).
  • Stöd till utsatta unga.
  • Fokus på Spel som ett verktyg för missanpassade unga, som bland annat har symptom på ADHD, asperger och autism.
  • Stöd till lokala spelevenemang/lokal E-sport.

Våra Partners

Shark Gaming är en av de mest innovativa och framgångsrika systembyggare i speldatorbranschen. Med hjälp av bästa komponenter kan du anpassa din dator innan den byggs av våra utvalda experttekniker. Du får fortfarande exakt samma möjligheter som om du själv byggde datorn. Vi gör bara arbetet åt dig.

Med fler än 50 000 nöjda kunder och försäljning för mer än 400 milj. kr., kan Shark Gaming kalla sig Danmarks ledande återförsäljare av spelutrustning och tillbehör.

Daniel Gerhardt
CEO

Daniel är den unge direktören med många drömmar som aldrig kan bli stora nog! Med ett leende på läpparna leder han företagets många anställda och försöker alltid vara en del av allt som händer på Shark Gaming.

Christian Jensen
CFO

Christan har ett öga på vår ekonomi, och står ut inom varje område när han munhuggs med andra.

Jan Sereth Larsen
CTO

Favourite Game: Divinity: Original Sin 2 - Definitive Edition

Frederik Bülow
CMO

Favourite Game: Diablo 2/3

Eduardo Luna
Head of RMA

Favourite games: CSGO, WOW, Destiny 2, POE

Rasmus Hansen
Head of Production

Rasmus började på Shark Gaming som praktikant, men visade sig snart vara en supereffektiv systembyggare. Han har på inget sätt förlorat gnistan för hårdvara och bygger fortsatt varje dator med samma motivationsnivå som i början av sin praktik. Han är också känd för att byta speltitlar som en annan byter kalsonger - det finns med andra ord inte det datorspel som han inte har testat.

Katja Eriksen
Head of Support

-

Nick Sander Boas
Store Manager

-

Mads Høegh Persson
Relations Manager

Favorite game: Tree simulator

Matthew Warren
Purchasing Manager

Favourite Game: Path of Exile

Yen The Do
Product Manager

Favorite Game: Mass Effect Series

Adam Sund
Community Manager & Content Creator

Favourite game: Baldur's Gate 2

Mathias Manders-Gløet
Administration

Favourite Game: Path of Exile

Emil H.
Account Manager

Favorite game: World of Warcraft

Artur Fidelus
Full Stack Developer

Favourite Games: WoW, Diablo, LoL

Brian Jørgensen
Graphic Design

Brian er den fødte grafiker. Siden starten af 2011, har han med sine unikke evner vist hvordan firmaet kan udtrykke sig grafisk på mange nye måder.

Anders H. Jessen
Community Manager & Content Writer

Favorite game: Heroes of Newerth

Casper J.
IT and Customer Support

Favorite Game: Diablo II: Lord of Destruction

Morten D.N.
Support & Operations Manager

Favourite Game: Cities Skyline

Lukas K.
Support

-

Patrick A.
RMA

Favourite game: Dota 2

Jacob A.
RMA

-

Jannik E.
RMA

-

Mikkel M.
RMA

-

Thomas Jerslund
IT & Production

Thomas har specialiserat sig på att servera och passar därför perfekt som ansvarig för installation, test, klargöring och andra avslutande procedurer innan datorn är klar för avsändning/avhämtning.

Casper Rafn
Production/QA

Favourite Game: PC Builder Simulator

Filip Bregnhøj
Production

-

Rafal S.
Production

-

Henrik Holm
Production

Favorite game: Destiny 2

Patrick Borregaard
Production

Favorite game: World of Warcraft

Yining Li
Production

-

Casper Rosengaard
Production

Favourite Game: Assassin's Creed Valhalla

Rasmus Viking Andersen
Warehouse & Logistics

-

Sheraz
Facility Maintenance

-

Benjamin S.J.
Student assistant

-