Trådlöst Nätverkskort / Nätverksadaptor

Undvik onödigt dålig internetuppkoppling genom att köpa en nätverksadapter eller ett trådlöst nätverkskort av hög kvalitet. Du hittar dem till riktigt bra priser hos Shark Gaming. Du som game:ar mycket behöver ett nätverk som bara fungerar! Se utbudet här och ta reda på vad du ska välja.

En nätverksadapters egenskaper

Internet är något som de flesta spenderar otaliga timmar på varje dag. Totalt sett använder två av tre svenskar internet mer än två timmar per dag. Om du är en hardcorde gamer är denna siffra förmodligen betydligt högre.

Med en trådlös nätverksadapter fångar du upp de signaler som sänds ut av ett trådlöst nätverk. Adaptern innehåller en liten sändare och mottagare som ofta kallas “tranceiver” (transmitter och receiver i ett ord). Med hjälp av en nätverksadapter kan din stationära eller bärbara dator få trådlös tillgång till ett nätverk.

En nätverksadapter är utformad som en liten hårddisk utseendemässigt, vilket visar på styrka och funktionsduglighet. När du anslutit adaptern kan du gå in och klicka på namnet av det nätverk som du önskar att ansluta till. Därefter kan du på nolltid börja surfa trådlöst utan att du upplever störningar i din anslutning (utrustningen kan naturligtvis inte förbättra eller rädda en i förvägen dålig internetförbindelse).

Stabilt och blixtsnabbt internet med ett trådlöst nätverkskort

En dator måste ha ett nätverkskort installerad för att kunna kommunicer med routern. I vårt sortiment hittar du trådlösa nätverkskort och trådlösa nätverksadaptrar. Vi har både enklare och lite mer avancerade modeller som ger dig ett blixtsnabbt nätverk.

Ett nätverkskort kan man nästan kalla för en mellanhand mellan en internetsignal från t.ex. en trådlös router och själva datorn. Det trådlösa nätverkskortet är väldigt enkelt att använda och du hittar det till ett billigt pris här på sidan.

När du har kopplat upp dig på nätverket är du redo att köra igång.

Vad du ska leta efter i ett nätverkskort

Kortet används för det mesta till stationära datorer, men kan även användas till en bärbar dator. Till en bärbar dator är ett USB nätverkskort också ett riktigt bra alternativ. USB-nätverkskortet kan också snabbt delas mellan flera datorer om du har fler än en i hemmet som du gärna vill växla mellan.

Du kan även välja ett trådlöst nätverkskort som finns här med flera antenner. Korten finns i olika prisklasser som täcker olika typer av behov. Dessa modeller rekommenderas att placeras fritt, t.ex. mitt på golvet eller bordet, de ska alltså inte gömmas bort bakom datorn. Det är viktigt att du:

Väljer ett nätverkskort som är kompatibelt med routern. Nätverkskortet måste ha samma nätverksstandard, annars kan du inte använda routern fullt ut.

När du har mottagit ditt nya kort eller din nya adapter kommer det att förenkla den trådlösa internetuppkopplingen i hushållet. De flesta nätverkskort kräver nästan ingen installation, så även en oerfaren tekniker kan snabbt koppla in det.

Tveka inte att kontakta oss ifall du behöver hjälp!

Behöver du hjälp?

Chat

Hitta vår onlinechatt längst ner till höger på webbplatsen.

Måndag - Torsdag:
09:30 - 12:30 & 13:00 - 16:30

Fredag:
09:30 - 12:30 & 13:00 - 16:00

Telefon

Ring oss på 010 88 85 367 - vår kundsupport är klar. 
English and Danish Support Only.

Om du är företagskund kan du ringa +45 38411555 

Måndag - Torsdag:
09:30 - 12:30 & 13:00 - 16:30

Fredag:
09:30 - 12:30 & 13:00 - 16:00

E-post

Skicka mail till oss här om du har några frågor.

Förväntad responstid på arbetsdagar:
inom 48 timmar

Efter helger och helgdagar:
inom 72 timmar

Butik / Dator test

Du hittar vår fysiska butik på Naverland 6, 2600 Glostrup, Danmark.

Öppettider:
Mån-Tor: 09:30-16:50
Fredag: 09:30-16:30
Lördag: 12:00-16:00

Testa våra datorer:
På Inferno Online, Odengatan 60, 113 22 Stockholm.