Erbjudanden

Erbjudande

Stationära PC

 1. Max Bite Extreme Speldator

  AMD Ryzen 5 4500 6 x 3.6/4.1GHz
  AMD Radeon RX 6400 4GB
  16GB 3200MHz DDR4 RAM
  1000GB NVMe SSD
  Windows 11 Home
  7 499 SEK Från 6 799 SEK
  Produktionstid: 4-6 arbetsdagar
  Gäller d 13/2/24 - 29/2/24
 2. Max Bite Predator Speldator

  AMD Ryzen™ 5 5500 6 x 3.6/4.4 GHz
  AMD Radeon™ RX 6600 8GB
  16GB 3200MHz DDR4 RAM
  1000GB NVMe M.2 SSD
  Windows 11 Home
  9 799 SEK Från 8 299 SEK
  Produktionstid: 4-6 arbetsdagar
  Gäller d 13/2/24 - 29/2/24
 3. Max Bite Brutality Speldator

  AMD Ryzen™ 7 5700X 8 x 3.4/4.6 GHz
  Nvidia Geforce RTX 4060 8GB
  16GB 3200MHz DDR4 RAM
  1000GB NVMe SSD
  Windows 11 Home
  11 299 SEK Från 10 699 SEK
  Produktionstid: 4-8 arbetsdagar
  Gäller d 13/2/24 - 29/2/24
 4. Great White Shark Speldator

  Intel Core i9-14900KF 8p x 2.2/5.8 GHz
  AMD Radeon 7900 GRE 16GB
  64GB 5600Mhz DDR5 RAM
  2000GB SSD M.2 NVMe
  Windows 11 Home
  29 999 SEK Från 28 599 SEK
  Produktionstid: 4-6 arbetsdagar
  Gäller d 13/2/24 - 29/2/24
 5. Almighty Shark Speldator

  AMD Ryzen 9 7950X3D 16 x 4.2/5.7GHz
  Nvidia GeForce RTX 4090 24GB
  64GB 5600MHz DDR5 RAM
  2000GB SSD M.2 NVMe
  Windows 11 Home
  51 199 SEK Från 48 199 SEK
  Produktionstid: 4-6 arbetsdagar
  Gäller d 13/2/24 - 29/2/24

Shark Gaming Gear

 1. Shark Gaming Gear Bundle

  5 899 SEK Från 4 999 SEK
  Skickas inuti 1-2 arbetsdagar

Bärbara

Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.

Tilbehör & Komponenter

Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.

Rea på Gamingdatorer och tillbehör

Är du i jakt efter en högpresterande gaming dator till ett nedsatt pris? Då behöver du inte leta längre! Ta en titt på SharkGaming's gaming dator rea där vi erbjuder ett brett utbud av gaming datorer som passar alla behov och budgetar till fantastiska priser. Vårt sortiment inkluderar allt från instegsmodeller till avancerade gaming datorer med toppmoderna prestanda och kraftfulla grafikkort.

Hos SharkGaming är vi passionerade om gaming och vi vill ge dig den ultimata spelupplevelsen. Vi förstår att gamers är kräsna när det gäller prestanda och därför använder vi endast de högsta kvalitetskomponenterna i våra gaming datorer. Vi har ett brett utbud av datorer för alla nivåer av gamers, från casual gamers till professionella esports-spelare.

Våra gaming datorer på rean ger dig möjlighet att fånga upp en fantastisk dator till ett överkomligt pris. Vi har ett team av erfarna tekniker som bygger varje dator med omsorg och precision, och vi testar varje dator för att säkerställa att den uppfyller våra höga krav på prestanda och kvalitet.

När du köper en SharkGaming-dator, kan du vara säker på att du får en kraftfull maskin som kan hantera de senaste spelen och programmen med lätthet. Våra gaming datorer har också flera anslutningsmöjligheter för att säkerställa att du kan ansluta till allt du behöver för din spelupplevelse.

Oavsett om du vill spela online med vänner eller streama dina spel på Twitch, så har vi den perfekta gaming datorn för dig. Så passa på att ta en titt på vårt utbud av gaming datorer på rean idag och upptäck vilken som passar just dig!

Högpresterande bärbara gaming datorer tillgängliga på SharkGaming's dator rea

Vi förstår att många gamers föredrar en bärbar dator för dess portabilitet och flexibilitet. Därför har vi ett brett utbud av bärbara gaming datorer tillgängliga på vår gaming dator rea. Våra bärbara datorer är byggda med högkvalitativa komponenter som AMD- och Intel-processorer och högpresterande grafikkort för att säkerställa att du kan spela de senaste spelen med högsta prestanda.

Våra bärbara gaming datorer är också utrustade med högkapacitetsbatterier som ger dig timmar av speltid utan att du behöver ladda upp. Och med våra snabba SSD-enheter kan du starta upp datorn och ladda in spelet på bara några sekunder.

Så om du letar efter en bärbar gaming dator som kan hantera dina spelbehov på språng, så har vi lösningen. Besök vår gaming dator rea idag för att upptäcka vårt breda utbud av bärbara datorer till fantastiska priser. Vi är säkra på att du kommer att hitta den perfekta bärbara gaming datorn för dig och din livsstil.

Förbättra din gamingupplevelse med SharkGaming's utbud av tillbehör

Vi har också ett stort utbud av tillbehör som kan öka din gamingupplevelse, inklusive gamingmus, tangentbord och hörlurar. Så oavsett om du är en casual gamer eller en hardcore esports-entusiast, har vi den perfekta gaming datorn för dig till ett pris som passar din budget. Beställ nu och få en riktigt högpresterande gamingupplevelse till ett fantastiskt pris!

Våra gaming musar och tangentbord är byggda med högsta precision för att ge dig snabbare svarstider och en bättre spelupplevelse. Våra högpresterande headset ger dig kristallklart ljud och låter dig höra även de minsta detaljerna i spelet. Och våra skärmar är optimerade för gaming med hög upplösning och snabb uppdateringsfrekvens för att minimera skärmfördröjning och maximera din prestanda.

Vi har också andra tillbehör som kan förbättra din gamingupplevelse, inklusive gamingstolar och golvmatta. Våra gamingstolar är ergonomiskt utformade för att ge dig en bekväm spelupplevelse under långa spelsessioner. Och våra golvmattor är byggda med material av hög kvalitet för att minska friktionen och minska skador på ditt golv.

Oavsett vad du söker efter för att uppgradera din gaming setup, så kan du hitta det på vår gaming dator rea. Våra tillbehör är noga utvalda för att ge dig den bästa möjliga spelupplevelsen och vi erbjuder allt du behöver för att optimera din gamingupplevelse och maximera ditt spel. Så ta en titt på vårt sortiment av tillbehör idag och upptäck hur du kan ta din gamingupplevelse till nästa nivå.

Bygg din dröm gaming dator med SharkGaming's custom-dator tjänst

Vi förstår att alla gamers har olika behov och preferenser när det gäller sin gaming utrustning, och därför erbjuder vi också möjligheten att skapa din egen custom gaming dator. Vi har en erfarenhet och expertis inom detta område och vi är redo att hjälpa dig bygga en gaming dator som är skräddarsydd för dina specifika behov.

När du skapar en custom gaming dator hos oss kan du välja från ett brett utbud av komponenter, inklusive processor, grafikkort, RAM-minne, lagring och mycket mer. Vårt team av tekniker hjälper dig att välja de bästa komponenterna för att ge dig den högsta prestandan till de bästa priserna. Vi bygger sedan din custom gaming dator med omsorg och precision, och testar den noggrant för att säkerställa att den uppfyller våra höga standarder för kvalitet och prestanda.

Vi är stolta över att erbjuda högkvalitativa gamingdatorer och tillbehör till de bästa priserna. Besök vår hemsida och ta en titt på vårt breda utbud av gamingdatorer och tillbehör på rea. Vi uppdaterar våra erbjudanden regelbundet, så se till att du kollar in oss ofta för att inte missa några fynd!

Oavsett om du väljer en gaming dator på rean, en custom gaming dator eller tillbehör, så kan du lita på att SharkGaming har högkvalitativa produkter till de bästa priserna. Vi erbjuder också en garanti på alla våra produkter, så att du kan känna dig trygg i ditt köp. Så varför inte köpa från oss idag och ta din gamingupplevelse till nästa nivå?

Certifierad av Trygg E-handel

Certifierad av Trygg E-handel En säker plats att handla!