Ready Set Game

Färdigbyggda datorer

READY, SET, GAME!

Oavsett nivå är en bra dator inte mycket värd om man inte har tillgång till mus, tangentbord, skärm och något att spela upp – och eventuellt även att spela in – ljud med. 

Om man är ny på sin resa som gamer och inte har något av de nödvändiga tillbehören, kan det vara en god idé att köpa ett komplett tillbehörspaket. Eller om man helt enkelt vill börja om från början och uppdatera spelutrustningen. Då kan också en paketlösning vara ett prisvärt alternativ. 

Vi har olika paketlösningar för olika gamingbehov: Från nybörjaren som inte planerar att streama och varken behöver ultragrafikinställningar i de senaste spelen eller flera skärmar med hög upplösning – till den inbitne gamern som vägrar att kompromissa och alltid vill ha den allra bästa hårdvaran. När du köper ett gamingpaket från oss får du garanterat en riktigt bra deal, där det finns mycket pengar att spara. 

FÄRDIGBYGGDA DATORER 

Datorerna som vi erbjuder i våra paket kan även köpas separat. Alla modeller är byggda med kompatibilitet i åtanke. För oss är det nämligen viktigt att din dator inte "bara" fungerar, utan att den fungerar optimalt. 

Det går inte att byta hårdvara på dessa datorer genom vår konfigurator – de är byggda utifrån vår nuvarande lagerstatus, så om du inte är nöjd med de komponenter som ingår hänvisar vi istället till våra datorer i Max Bite-, Shark- eller Mighty Shark-serien, där du kan konfigurera hårdvara efter eget behov.