Varukorg
Delsumma
0 kr.
Go To Cart

Gaming tangentbord

Här hittar du prof gaming tangentbord för den seriösa gaming entusiasten som är kvalitetsprodukter fullpackade med funktioner och coola funktioner i alla prisklasser. Shark Gaming produkter är uteslutande designade med endast den bästa hårdvaran för att säkra marknadens högsta kvalitet.

Tangentbord för gaming

Söker du efter ett mångsidigt gaming tangentbord, då har du hamnat rätt. Vi erbjuder flera olika varianter av tangentbord, som kan kopplas ihop med tillhörande software. Ett nytt och stilrent tangentbord kommer förhöja din upplevelse i ditt gamande. Våra tangentbord fås med olika belysningsalternativ och funktioner så att det passar ditt behov. Vi erbjuder tangentbord i flera prisklasser, så att du ska kunna hitta det tangentbord som passar dig. Razer BlackWidow som är världskänt, är ett utav de tangentbord som vi på Sharkgaming har i vårt sortiment. Det finns även exempelvis tangentbordet Rapidfire, där du kan vara garanterad en responstid som överträffar det mesta.

Gaming tangentbord från kända varumärken

Ett gaming tangentbord är inte bara ett tangentbord. Du kan välja mellan en stor mängd specifikation och funktioner, så att du får ett tangentbord som passar perfekt till din spelstil och preferenser. Du ska t.ex. ta ställning till om du önskar ett mer mekaniskt gaming tangenentbord, ett gaming tangentbord med ljus, antal makro-knappar, handledsstöd m.m. Vi säljer gaming keyboards från olika producenter som:

  • Gaming tangentbord Corsair
  • Gaming tangentbord Steelseries
  • Cooler Master tangentbord

Hos Shark Gaming är vi experter på gaming utrustning, och därför har vi naturligtvis också utvecklat vårt egna tangentbord; Shark Venator Gaming Tangentbord. Det är ett mekaniskt gaming tangentbord i mycket hög kvalitet, som passar perfekt till professionella spelare med höga krav. Tangentbordet är baserat på Kailh Red Switches, som påminner om populära Cherry MX. Det är ett mindre tangentbord med ljus och ljuseffekter, som enkelt kan anpassas med en knapp. Dessutom kan alla knapparna programmeras individuellt, för att utföra unika handlingar.

Vilket gaming tangentbord ska du välja?

Det är många beslut att överväga innan man väljer ett gaming tangentbord. Vi på Shark Gaming vet hur individuellt det är vilket keyboard man föredrar. Det är också därför, vi har ett mycket stort sortiment av tangentbord, så att det finns något för varje behov. Vi säljer gaming keyboars med olika switches, med eller utan numpad samt flera olika programmerbara knappar. Du kan läsa mer om specifikationer och funktioner för varje enskilt tangentbord i dess produktbeskrivning. Är du osäker på vilket gaming tangentbord som är bäst för dig? Vi står klara för att svara på dina frågor. Du kan kontakta oss via chatten på hemsidan, på telefon, mail eller komma förbi vår fysiska butik i Herlev, strax utanför Köpenhamn.

Behöver du hjälp?

Chat

Hitta vår onlinechatt längst ner till höger på webbplatsen.

Måndag - Torsdag:
09:30 - 12:30 & 13:00 - 16:30

Fredag:
09:30 - 12:30 & 13:00 - 16:00

Telefon

Ring oss på 010 88 85 367 - vår kundsupport är klar. 
English and Danish Support Only.

Om du är företagskund kan du ringa +45 38411555 

Måndag - Torsdag:
09:30 - 12:30 & 13:00 - 16:30

Fredag:
09:30 - 12:30 & 13:00 - 16:00

E-post

Skicka mail till oss här om du har några frågor.

Förväntad responstid på arbetsdagar:
inom 48 timmar

Efter helger och helgdagar:
inom 72 timmar

Butik / Dator test

Du hittar vår fysiska butik på Naverland 6, 2600 Glostrup, Danmark.

Öppettider:
Mån-Tor: 09:30-16:50
Fredag: 09:30-16:30
Lördag: 12:00-16:00

Testa våra datorer:
På Inferno Online, Odengatan 60, 113 22 Stockholm.