Due to technical issues with our phone system we can at this point not offer phone support to our swedish customers. Kindly send a message and our danish supporters are ready to help. We apologise for the inconvenience.

  • ÄKTA SPELDATORERÄR VÅR KÄRNKOMPETENS
  • ÄKTA SPELUTRUSTNINGSPECIELLT UTVALT SORTIMENT
  • ÄKTA KUNDTJÄNSTFRÅN HÅRDVARUSPECIALISTER
  • STORA BONUSARMED UTVALDA DATORER
Varukorg
Delsumma
0 kr.
Go To Cart

Gaming Mus

Välj en gaming mössen designad för optimala gaming upplevelser och följa dina naturliga rörelser. är funktionen med en knapp på sidan, utvecklad för den naturliga konturen av din tumme, så att klicken reagerar precist och smidigt. Vi säljer kvalitets gamingmöss i alla prisklasser.

8 artiklar

Sorterat: Stigande
per sida

8 artiklar

Sorterat: Stigande
per sida

Datormus för gaming

Letar du efter en datormus? Sharkgaming erbjuder flera olika varianter av datormöss som är perfekt anpassat för gaming. Bland vårt sortiment hittar du datormöss i flera olika färger och i varierande prisklasser, så att du som kund ska hitta vad du letar efter. Vi erbjuder även tillbehör till din datormus som gör att du enkelt kan hålla sladden under styr. En bra datormus är en bidragande faktor till en förhöjd spelupplevelse, så därför är det viktigt med en högklassig datormus. Vi på Sharkgaming har i vårt sortiment datormöss som kan registrera din kontroll av musen och på så vis maximera reaktionshastigheten.

Välj rätt gaming mus

Det är viktigt att välja rätt mus för gaming, då man har olika behov utifrån vilken typ av spel man spelar. Utöver det kan man också ha olika preferenser om storlek, vikt och grepp på sin gaming mus, vilket man också måste väga in i beslutet när man köper den perfekta gaming musen. Hos Shark Gaming har vi ett stort urval av gaming möss med olika specifikationer och funktioner, för att det ska finnas en perfekt gaming mus för alla typer av spel och behov. Du kan bl.a. köpa en trådlös gaming mus eller en gaming mus med ljus m.m. Oavsett vad du letar efter, kan vi hjälpa dig. Vi säljer gaming möss från populära märken som:

  • Razer gaming mus
  • Gaming mus Steelseries
  • Gaming mus Cooler Master

Utöver att vi säljer dessa populära möss, har vi också utvecklat vår helt egen mus; Shark Velocity Gaming Mus. Den är skapad för seriös e-sport, men kan användas för alla typer av spel. Denna gaming mus kommer med kabel och är varken för tung eller lätt. Den har 7 knappar, 4 hastigheter som snabbt kan ändras med hjälp av knappar samt den optiska sensorn Avago 3050, som är en av de bästa på marknaden. Musen har en cool design och RGB ljus, som automatiskt skiftar mellan alla regnbågens färger.

Det är skillnad på en gaming mus och en kontorsmus

Om du är en seriös gamer, så vet du också vikten av att ha rätt utrustning. Det är därför viktigt att du köper en gaming mus, som är särskilt utvecklad för gaming istället för en helt vanlig datormus. En gaming mus har ofta fler knappar, som kan justeras, så att du själv kan bestämma vilken funktion de ska ha. De är också mer slitstarka och hållbara än en vanlig gaming mus eftersom de ska klara lite mer. Utöver detta finns ett hav av specifikationer och funktioner du kan välja och justera, alla speciellt utvecklade för gaming. När du ska köpa en gaming mus, ska du därför ta ställning till många saker, för att du ska hitta den perfekta musen för dig och din spelstil. Om du är osäker på vilken sorts mus du ska välja, är du välkommen att kontakta oss. Vi är experter på gaming och hjälper dig mer än gärna med råd och vägledning. Du kan antingen kontakta oss över chatten här på hemsidan, på telefon 010 88 85 36, skicka ett email till info@sharkgaming.se, eller kika förbi vår butik i Herlev, Köpenhamn.

Behöver du hjälp?

Chat

Hitta vår onlinechatt längst ner till höger på webbplatsen.

Måndag - Fredag:
09:30-13:00

Telefon

Due to technical issues with our phone system we can at this point not offer phone support to our swedish customers. Kindly send a message and our danish supporters are ready to help. We apologise for the inconvenience.

E-post

Skicka mail till oss här om du har några frågor.

Förväntad responstid på arbetsdagar:
inom 48 timmar

Efter helger och helgdagar:
inom 72 timmar

Butik / Dator test

Du hittar vår fysiska butik på Naverland 6, 2600 Glostrup, Danmark.

Öppettider:
Mån-Tor: 09:30-16:50
Fredag: 09:30-16:30

Testa våra datorer:
På Inferno Online, Odengatan 60, 113 22 Stockholm.