Varukorg
Delsumma
0 kr.
Go To Cart

Gamingstolar

En kvalitets-gamingstol är essentiell för dig som gamer, så du kan prestera på topp på sikt. Du bör överväga om du har behov av en gamer stol med avtagbar nackkudde, flexibelt ryggstöd, justerbart armstöd, material m.m. Det är alltihopa med till att öka din komfort och spelupplevelse.

Gamer stolar som kan justeras till din kropp och hållning

Om du spenderar många timmar bakom din datorskärm är det viktigt att du tänker på att ha rätt gamer stol i ditt hem, som kan justeras efter just dina behov. När du köper en bra stol, är du säker på att du inte får onödigt ont i kroppen på grund av alla timmar du spenderar i gamer stolen. Gaming är en stillasittande sport och det är viktigt att du tar detta på allvar, så du kan prestera på topp i längden. Våra gamer kontorsstolar hos Shark Gaming är utvecklade med en utgångspunkt, att du kommer spendera många sammanhängande timmar i stolen, vilket avspeglar vårt utbud av stolar. De kan ställas in till din kropp och hållning och kommer ofta med kudde till nacke eller ländrygg, samt justerbart armstöd. Gamer kontorsstolarna är utvecklade med avtagbar nackstödskudde och ett bekvämt ryggstöd - låt dig inspireras här på sidan.

Skillnaden på en gaming stol och en kontorsstol?

En bra gaming stol ska ha flera extra funktionaliteter som du inte hittar i en normal kontorsstol. Många av de element som du ser i en gamer stol är utvecklade med inspiration från racerbilars säten, som likaså har behov av ett robust och bekvämt säte. Gamer stolarna är utvecklade till att stötta din rygg, nacke och armar och allt efter vilken typ av stol du väljer, kommer dessa vara justerbara som standard. Våra lyxigare varianter kommer oftast med avtagbara kuddar, som du kan ta av och på allt efter dina behov. Designen skiljer sig även från en traditionell kontorsstol, då stolarna till gaming oftast kommer i häftiga färger och design som osar fart och spänning.

Varenda gamer vet hur timmarna kan flyga iväg och du kommer lätt spendera många timmar i din gamer stol framför skärmen. För att undvika problem i leder, nacke, rygg och axlar är det viktigt att du prioriterar en bra stol som en del av ditt gaming gear. Gaming är en oerhört stillasittande sport och du bör därför vara observant på att förebygga smärtor, så du kan bibehålla en hög prestation, både innan- och utanför spelet. Om du spenderar mycket tid framför skärmen kommer det därför alltid vara rekommenderat att prioritera en gamer stol framför en normal kontorsstol, så du tar hand om ditt välmående och hälsa.

Du bör överväga följande punkter:

  • Användarvikt
  • Material
  • Funktioner
  • Pris
  • Märken

Val av rätt gaming stol till dig

Du bör först och främst ha en stol som matchar din höjd och vikt, vilket är ett element många ser över. Undersök stolens max vikt, så du finner en som passar till just dig. Är du på utkik efter en gamer stol till ditt barn finns det gamer stolar till just barn, men utbudet är dessvärre något begränsat. Materialet som stolen är klädd med är likväl något du med fördel bör överväga. Om du har en tendens att svettas mycket, kan en stol med “mesh material” vara en fördel, då det andas väl. Dock föredrar de flesta en gaming stol med PU läder, då detta är super bekvämt, lätt att rengöra och har en snygg look. Det är även möjligt att få en kombination av båda material.

Innan du investerar i en ny gamingstol bör du överväga vilka funktionaliteter som du önskar. När du ökar komforten, ökar du även din spelupplevelse. Först och främst bör din stol ha bra hjul, så du enkelt kan placera dig precis vart du vill framför skärmen utan att besväras av hjul som inte svänger ordentligt. Därefter ska du säkra dig att stolen är utrustad med höjdjustering, vilket är viktigt så du kan sitta med korrekt hållning. Detta har de flesta gamer stolar dock som standard. Till sist kommer frågan om ryggstöd, kuddar och armstöd. Här kan det variera vad man individuellt anser är nödvändigt eller helt enkelt är en grym feature. Vill du kunna luta dig tillbaka med tippbart ryggstöd? Och har du behov av att justera armstödet? Några gamer stolar har kuddar inkluderat till rygg- och nackstöd. Det kan verkligen vara en god idé, om du gamer flera timmar åt gången.

Vi hoppas att du har blivit klokare på vad din gamingstol bör kunna, men skulle du fortfarande sitta med funderingar är du naturligtvis alltid välkommen att kontakta oss till ett snack om gaming gear. Vi älskar att snacka om allt som har med gaming att göra!

Behöver du hjälp?

Chat

Hitta vår onlinechatt längst ner till höger på webbplatsen.

Måndag - Torsdag:
09:30 - 12:30 & 13:00 - 16:30

Fredag:
09:30 - 12:30 & 13:00 - 16:00

Telefon

Ring oss på 010 88 85 367 - vår kundsupport är klar. 
English and Danish Support Only.

Om du är företagskund kan du ringa +45 38411555 

Måndag - Torsdag:
09:30 - 12:30 & 13:00 - 16:30

Fredag:
09:30 - 12:30 & 13:00 - 16:00

E-post

Skicka mail till oss här om du har några frågor.

Förväntad responstid på arbetsdagar:
inom 48 timmar

Efter helger och helgdagar:
inom 72 timmar

Butik / Dator test

Du hittar vår fysiska butik på Naverland 6, 2600 Glostrup, Danmark.

Öppettider:
Mån-Tor: 09:30-16:50
Fredag: 09:30-16:30
Lördag: 12:00-16:00

Testa våra datorer:
På Inferno Online, Odengatan 60, 113 22 Stockholm.