Sharkpedia Spelblogg: Tips och tricks

Guide: Gamerstol

Guide: Gamingstol

Är du på jakt efter en gamingstol men är osäker på vad du ska leta efter?

I den här guiden till den bästa gamingstolen berättar vi vad man bör tänka på när man ska investera i en ny stol till speluppsättningen.

Läs mer

Varför körs inte alltid RAM på maximal hastighet?

Om ditt RAM inte körs på maximal hastighet kan det finnas flera bakomligande orsaker. Läs mer nedan där vi går igenom olika förklaringar – och berättar hur du kommer vidare.

Läs mer

Guide till oroade föräldrar

Barn af den digitale generation

När man är förälder till ett barn av den digitala generationen – alltså barn som lärde sig att svajpa innan de kunde gå och som har lättare att förstå buy- och eco-rounds i Counter-Strike än hur man räknar division i skolan – då blir du nog lätt oroad över hur mycket tid ditt barn tillbringar framför skärmen. Vi har därför skrivit en guide till just dig.

Läs mer

Guide: Undvik skador framför datorn

Too Close to the screen

Våra kroppar är inte byggda för att sitta i samma statiska position under lång tid i taget, men när vi spelar händer det ju ofta att vi gör just det. Långa spelsessioner kan belasta kroppen på olika sätt, och om det sker ofta och under längre tid kommer de flesta att uppleva värk och ibland skador som kräver behandling.
I den här artikeln tar vi upp några av de mest kända problemen och ger förslag på hur man förebygger dem.

Läs mer

Guide: Så fixar man en svart skärm

Din skärm är helt svart – vad gör du?

Om du har problem med anslutningen mellan datorn och skärmen, så kommer denna guide förhoppningsvis vara till hjälp. Du kan antingen titta på videon ovan med ljud eller fortsätta läsa.
Några av stegen i denna guide kan tyckas banala, men ibland döljer sig lösningen rakt framför näsan på en.

Läs mer

Certifierad av Trygg E-handel

Certifierad av Trygg E-handel En säker plats att handla!