Anders Hein Jessen

Guide: Gamerstol

Guide: Gamingstol

Är du på jakt efter en gamingstol men är osäker på vad du ska leta efter?

I den här guiden till den bästa gamingstolen berättar vi vad man bör tänka på när man ska investera i en ny stol till speluppsättningen.

Läs mer

The Merge och sjunkande GPU-priser

The Merge och sjunkande GPU-priser

Ethereum-nätverket har genomgått The Merge, vilket gör kryptomining olönsam för många. Hur kommer det att påverka GPU-priserna i framtiden?

Läs mer

Ryzen 7000 är på väg

Ryzen 7000

AMD meddelade i slutet av augusti att fyra nya Ryzen stationära processorer kommer under 2022. Läs vad vi vet om dem hittills.

Läs mer

Varför körs inte alltid RAM på maximal hastighet?

Om ditt RAM inte körs på maximal hastighet kan det finnas flera bakomligande orsaker. Läs mer nedan där vi går igenom olika förklaringar – och berättar hur du kommer vidare.

Läs mer

Vilken gaming setup passar dig bäst?

Att investera i ett gamerupplägg är en betydande investering. Därför är det viktigt att du hittar ett gamerupplägg som passar din budget och dina behov!

Läs mer

Fallgroparna med att köpa ett begagnat grafikkort

Begagnat grafikkort

Vi har nu äntligen nått en punkt där crypto-mining blir mindre och mindre lönsam, så använda grafikkort säljs med större stil än någonsin tidigare. Om du funderar på att köpa ett begagnat grafikkort så är det en bra idé att sätta dig in i vad du behöver vara medveten om.

Läs mer

DDR5 RAM - Vad är nytt?

DDR5 RAMDDR5 er ikke bare hurtigere end den forrige generation. Har du styr på, hvad de nye RAM har at byde på? Eller hvordan RAM overhovedet fungerer? Læs med og bliv klogere her.

Läs mer

Guide: Gaming headset

Guide: Gaming headsetI den här guiden tittar vi närmare på vad ett headset ska kunna och vad de olika specifikationerna betyder. Vi tittar på mikrofontyper, material, komfort, ljudkvalitet, äkta kontra virtuellt surroundljud, öppna kontra slutna headsets och impedans.

Läs mer

Certifierad av Trygg E-handel

Certifierad av Trygg E-handel En säker plats att handla!