Anders Hein Jessen

Fallgroparna med att köpa ett begagnat grafikkort

Begagnat grafikkort

Vi har nu äntligen nått en punkt där crypto-mining blir mindre och mindre lönsam, så använda grafikkort säljs med större stil än någonsin tidigare. Om du funderar på att köpa ett begagnat grafikkort så är det en bra idé att sätta dig in i vad du behöver vara medveten om.

Läs mer

DDR5 RAM - Vad är nytt?

DDR5 RAMDDR5 er ikke bare hurtigere end den forrige generation. Har du styr på, hvad de nye RAM har at byde på? Eller hvordan RAM overhovedet fungerer? Læs med og bliv klogere her.

Läs mer

Guide: Gaming headset

Guide: Gaming headsetI den här guiden tittar vi närmare på vad ett headset ska kunna och vad de olika specifikationerna betyder. Vi tittar på mikrofontyper, material, komfort, ljudkvalitet, äkta kontra virtuellt surroundljud, öppna kontra slutna headsets och impedans.

Läs mer

Guide: Hur väljer jag gamingmus?

Guide: Hvordan vælger jeg en gaming mus?

I den här guiden kommer vi in på vad du bör tänka på för att hitta den mus som passar dig bäst. Det går att hitta en billig mus som får markören att röra sig på skärmen, och det fungerar ofta bra för att navigera i webbläsaren och för annat allmänt bruk, men spelar du datorspel så är det något helt annat som behövs. 

Läs mer

Certifierad av Trygg E-handel

Certifierad av Trygg E-handel En säker plats att handla!