Färdigbyggda Bärbara fra MSI och ASUS

MSI Gaming Laptop

Våra färdigbyggda gaming laptops från MSI och ASUS är kraftfulla laptops, som manar till uppmärksamhet och inte minst respekt. Dessa bärbara lever med garanti upp till dina förväntningar och kan klara de tyngsta spelen. En ASUS eller MSI gaming laptop ger dig en optimal gaming upplevelse.

MSI är en välkänd producent av bärbara gamingdatorer och du är säkrad att få en bärbar som kan prestera och samtidigt vara prisvärd. Fördelen med att köpa en färdigbyggd laptop framför en man själv bygger är att datorn är förinstallerad och du kan därför använda den med detsamma. Den bärbara passar dig som önskar en enkel lösning, där du vet att den bärbara är optimerad med en stark processor, ett högupplöst grafikkort, en suverän skärmupplösning och en dator som enkelt kan användas till allt annat privat.

Våra MSI gaming laptops använder operativsystemet Windows 10 Home eller Pro och övriga specifikationer varierar allt efter vilken modell och MSI bärbar du önskar. Du finner ett stort utbud i alla prisklasser, alla säkrar dig dock full valuta för pengarna hos Shark Gaming.

ASUS Gaming Laptop

Med en ASUS gamer laptop är du säkrad en laptop som har hög prestanda och är värd att betala för. Laptops från ASUS har antingen Windows 10 eller Prom och är samtidigt maskiner med specifikationer i många olika nivåer. Färdigbyggda laptops från ASUS är en bekväm lösning och du vet att du får en av de bästa på marknaden. ASUS är kända för att producera högpresterande gaming laptops till ett pris alla kan betala. Om du tvivlar över vad du helt konkret har behov av, vill du rekommendera dig att kontakta oss. Alla hos Shark Gaming är djupt passionerade gaming experter och vi kan snabbt hjälpa dig, så du är säkrad att få en bärbar gaming dator som kan det den ska, varken mer eller mindre.

Färdigbyggda bärbara datorer

Om du letar efter en gaming laptop som lever upp till sitt namn, ska du rikta din uppmärksamhet till de färdigbyggda gaming datorerna från MSI och ASUS. MSI och ASUS bärbara laptops är redo att användas med detsamma och lever upp till alla förväntningar, om man kikar på den bärbaras specifikationer.

De bärbara datorerna har ett rent och klassiskt utseende och är superstarka gamer laptops till sitt pris. De bärbara laptopsen kan hantera de tunga och nyaste spelen, men är samtidigt så pass lätta att de kan användas till skola och kontorsarbete. De kan därför användas till vardagens alla ändamål, vilket gör laptopen till en stark spelare på marknaden, när man önskar en bärbar som kan användas till alla ändamål och samtidigt ha en stor styrka.

En riktigt kraftfull MSI gaming laptop eller ASUS bärbara kan för några framstå som en stor utgift. Därför är deras multifunktionella egenskaper ett stort plus och du kan använda den till allt annat än gaming också. Använd den som arbetsdator, till skolarbeten, till kreativa grafiska projekt m.m. Den klarar det hela - det garanterar vi.

Speldator guide

Vi har byggt ihop de skarpaste datorerna i flera olika prisklasser, till de mest populära spelen. Tvivlar du på vilken dator du ska välja och vad de populära spelen kräver, oroa dig inte!

Vi har samlat de mest populära spelen och våra rekommenderade datorer.

Välj ditt spel
Speldator guide

Behöver du hjälp?

Chat

Hitta vår onlinechatt längst ner till höger på webbplatsen.

Måndag - Torsdag:
09:30 - 12:30 & 13:00 - 16:30

Fredag:
09:30 - 12:30 & 13:00 - 16:00

Telefon

Ring oss på 010 88 85 367 - vår kundsupport är klar. 
English and Danish Support Only.

Om du är företagskund kan du ringa +45 38411555 

Måndag - Torsdag:
09:30 - 12:30 & 13:00 - 16:30

Fredag:
09:30 - 12:30 & 13:00 - 16:00

E-post

Skicka mail till oss här om du har några frågor.

Förväntad responstid på arbetsdagar:
inom 48 timmar

Efter helger och helgdagar:
inom 72 timmar

Butik / Dator test

Du hittar vår fysiska butik på Naverland 6, 2600 Glostrup, Danmark.

Öppettider:
Mån-Tor: 09:30-16:50
Fredag: 09:30-16:30
Lördag: 12:00-16:00

Testa våra datorer:
På Inferno Online, Odengatan 60, 113 22 Stockholm.