Shark Gaming har fortfarande öppet. Läs mer här.

  • ÄKTA SPELDATORERÄR VÅR KÄRNKOMPETENS
  • ÄKTA SPELUTRUSTNINGSPECIELLT UTVALT SORTIMENT
  • ÄKTA KUNDTJÄNSTFRÅN HÅRDVARUSPECIALISTER
  • STORA BONUSARMED ALLA DATORER

Varukorg

Delsumma
0 kr.
Go To Cart

DESIGNA DIN HAJ 

När du köper en stationär dator från Shark Gaming kan du välja att få tryck av din egen grafik på sidan av din nya dator.

Designa Din Haj

STANDARD & CUSTOM DESIGNS

Designa Din Haj

DIN EGEN GAMERTAG

SÅ HÄR GÖR DU

1  Välj "Ditt tryck" under "Anpassad tryck" i konfigurationen på den önskade datorn.

2  När din order har gått igenom skickar du ett mail till tryck@sharkgaming.se där du inkluderar ditt ordernr. samt själva printfilen, som vi ska printa på din dator.

Som utgångspunkt placerar vi alltid print i mitten av den kabinettsida som det printas på. Skulle du ha några andra preferencer till hur eller vart det ska placeras ber vi dig informera detta i det samma email, och gärna vara så specifik som möjligt.

Kom ihåg att läsa "Krav för tryck".

KRAV FÖR TRYCK

Det skickade trycket måste vara ett av följande filformat: JPG, PNG, EPS, PDF, SVG, AI

För bästa resultat ska utskriftsfilen vara i vektorformat (EPS, PDF, SVG, AI). Om JPG, PNG eller annat filformat skickas i låg upplösning / kvalitet, kan vi inte garantera ett 100% skarpt tryckresultat.

Kvaliteten på trycket beror på upplösningen. Bifogar du en fil som inte är ett vektorformat, dvs. JPG eller PNG måste bildens upplösning vara så hög som möjligt. Om upplösningen är för låg riskerar du att utskriften blir suddig/grå.

Vi vill påpeka att PNG-tryck filerna, som innehåller en gradient / fade i designen som går från färg till transparent / genomskinligt, kommer att ha en bakgrundsfärg tillagd. Denna bakgrundsfärg kommer att läggas till i hela trycket.

UNIK DATOR

Som något helt nytt, kan vi på Shark Gaming nu erbjuda tryck på våra speldatorer.

Vår vision är att erbjuda ultimata spelupplevelser - genom dedikerade och utvalda spelprodukter, baserade på ett starkt koncept och unik design.

DISCLAIMER

Shark Gaming förbehåller sig rätten att avvisa alla tryck. Detta kan innebära tryck som kan vara kränkande eller på annat sätt diskriminerande. Vi tar ej ansvar för grafiskt material som kan vara upphovs skyddat.

När du beställer en unik design för din beställning, förlorar du din rätt att returnera produkten, som designet är gjort på.

GAMERTAG

1  Välj önskat font under "Gamertag" i konfigurationen av önskad dator.

2  Kom ihåg att fylla i textrutan med din gamertag längst ner i konfigurationen på den aktuella datorn.

Som utgångspunkt placerar vi alltid gamertag längst upp till vänster på datorlåda sidan.

Du kan välja fonts inspirerade av Counter-StrikeLeague of LegendsFortniteMinecraftGTAWorld of Warcraft og StarCraft.