Designa
Din Haj

När du köper en stationär dator från SharkGaming kan du välja att få tryck av din egen grafik på sidan av din nya dator.

 • Shark Print
 • Ditt Tryck
 • Gamertag
Se möjligheterna
Designa Din Haj
Shark Print - Designa Din Haj

Shark Print

Få ett av våra coola Shark Print tryckta på ditt gaming PC-chassi. Välj bland flera varianter!

Läs mer
Ditt Tryck - Designa Din Haj

Ditt Tryck

Med ditt eget tryck kan du anpassa din nya speldator så att ingen annan än du har en PC i exakt den designen.

Läs mer
Gamertag - Designa Din Haj

Gamertag

Gör din nya speldator unik med din egen gamertag, tryckt i teckensnittet från ditt favoritspel.

Läs mer

Shark Print

Med våra många olika Shark Print kan du ge din nya spel-PC en extra touch som matchar resten av din Shark-design och få en dator som sticker ut från mängden. Utskriften finns i olika färger, beroende på om du väljer ett ljust eller mörkt chassi.

Oavsett om du besöker vänner, streamer eller eSport / LAN-evenemang kommer din dator att sticka ut från mängden.

Mer info

Så här gör du

 1. Välj "Anpassad utskrift" i konfigurationen för önskad dator.
 2. Välj ett av SharkGaming-exemplen som visas.

Utskriftsversioner

Beroende på om chassi är mörkt eller ljust väljer vi lämplig version av det valda utskriften:

Exempel:

 1. I det mörka chassi använder vi en ljus version av det valda utskriften.
 2. I ett lätt chassi använder vi en mörk version av det valda utskriften.

Disclaimer

Som utgångspunkt placerar vi alltid utskrifter i mitten av chassisidan som ska skrivas ut. Skriv ut på höger sida av chassi när chassi ses framifrån på den smalaste fogen.

Vissa chassi har inte utrymme för utskrift i mitten på chassisidan, varför vi lägger ut trycket så att det harmoniseras så bra som möjligt på chassi.

När du beställer en Shark Print, Ditt Tryck eller Gamertag för din beställning, förlorar du din rätt att returnera produkten, som designet är gjort på.

Ditt Tryck

Med din egen design kan du anpassa din nya speldator så att den sticker ut med ett unikt chassitryck. Vår UV-skrivare hanterar komplexa utskrifter även och vår professionella grafiska avdelning säkerställer att kvaliteten är heltäckande - allt du behöver är att leverera en utskriftsfil som uppfyller nedan angivna kvalitetskrav så att vi kan leverera ett resultat som matchar dina förväntningar .

Mer info

Så här gör du

 1. Välj "Ditt tryck" under "Anpassad tryck" i konfigurationen på den önskade datorn.
 2. När din order har gått igenom skickar du ett mail till tryck@sharkgaming.se där du inkluderar ditt ordernr. samt själva printfilen, som vi ska printa på din dator. Tryckfilen måste nå oss inom 48 timmar efter att du gjort din beställning. Om vi ​​inte har fått tryckfilen efter 48 timmar kommer vi att starta produktionen av datorn utan ditt tryck, enligt den angivna produktionstiden på datorn.

Som utgångspunkt placerar vi alltid print i mitten av den kabinettsida som det printas på. Skulle du ha några andra preferencer till hur eller vart det ska placeras ber vi dig informera detta i det samma email, och gärna vara så specifik som möjligt.

Kom ihåg att läsa "Krav för tryck".

Krav för tryck

Det skickade utskriften måste vara i vektorformat, inklusive EPS, PDF, SVG eller AI.

Vi skriver ut filen som mottagen, oavsett kvalitet. Kvaliteten på utskriften beror på kvaliteten på den utskrivna filen som skickas.

Utskriftsfilen måste nå oss senast 48 timmar efter att din beställning har slutförts. Läs mer i avsnittet "Så här gör du".

Obs! Vi erbjuder inte stöd för att ställa in vektorfiler eller bildredigering i allmänhet.

Disclaimer

SharkGaming förbehåller sig rätten att avvisa alla tryck. Detta kan innebära tryck som kan vara kränkande eller på annat sätt diskriminerande. Vi tar ej ansvar för grafiskt material som kan vara upphovs skyddat.

När du beställer en Shark Print, Ditt Tryck eller Gamertag för din beställning, förlorar du din rätt att returnera produkten, som designet är gjort på.

Gamertag

Få din egen gamertag tryckt i teckensnittet från ditt favoritspel, på din gaming PCs chassi. Det är en personlig touch du inte kan göra utan! Du kan välja mellan flera teckensnitt, inklusive CS: GO, LoL, Fornite och många fler - se alla alternativ nedan under avsnittet "Teckensnitt".

Din gamertag kommer att skrivas ut i svart eller vitt, beroende på om du väljer ett ljust eller mörkt fodral för din dator.

Mer info

Så här gör du

 1. Välj önskat font under "Gamertag" i konfigurationen av önskad dator.
 2. Kom ihåg att fylla i textrutan med din gamertag längst ner i konfigurationen på den aktuella datorn.

Fonts

Du kan välja typsnitt inspirerad av:

 • Among us
 • Call of Duty
 • Counter-Strike
 • Diablo
 • Fortnite
 • Grand Theft Auto
 • League of Legends
 • Minecraft
 • StarCraft
 • World of Warcraft

Disclaimer

Som utgångspunkt placerar vi alltid gamertag-utskriften längst upp till vänster på chassisidan, dvs tryck på höger sida om chassi när chassi ses framifrån på den smalaste länken. Om det inte finns utrymme i vänster topp placerar vi din gamertag så nära som möjligt till vänster topp så att den harmoniserar med chassidesignen.

Vissa teckensnitt stöder inte Æ-Ø-Å. Du kan se mer om detta när du väljer ditt teckensnitt när du konfigurerar din speldator.

När du beställer en Shark Print, Ditt Tryck eller Gamertag för din beställning, förlorar du din rätt att returnera produkten, som designet är gjort på.

Vid underlåtenhet att ange Gamertag vid beställning använder vi det efternamn som anges på leveransadressen.

Certifierad av Trygg E-handel

Certifierad av Trygg E-handel En säker plats att handla!