Varukorg
Delsumma
0 kr.
Go To Cart
GeForce RTX™ 3060 Ti - THE ULTIMATE PLAY

GEFORCE RTX
3060-SERIEN

Med GeForce RTX™ 3060 Ti och RTX 3060 kan du ta dig an de senaste spelen med kraften hos Ampere – andra generationens NVIDIA RTX-arkitektur. Få otrolig prestanda med förbättrade strålspårningskärnor och Tensor-kärnor, nya strömmande multiprocessorer och supersnabbt G6-minne.

Nvidia GeForce RTX

NVIDIA Ampere-arkitektur

2:a generationen
RT-kärnor
Dubbel genomströmning

3:e generationen
Tensor-kärnor
Upp till dubbel genomströmning

Nytt
SM
Dubbel FP32-genomströmning

NVIDIA Ampere-arkitektur

DLSS AI-ACCELERATION

MAXIMAL FPS. MAXIMAL KVALITET. MED KRAFTEN FRÅN AI.

NVIDIA Deep Learning Super Sampling (DLSS) med banbrytande AI-rendering ökar bildfrekvensen utan att kompromissa med bildkvaliteten tack vare Tensor-kärnorna som är dedikerade för att bearbeta AI i GeForce RTX GPU:er. På så sätt får du den prestanda som krävs för bättre inställningar och upplösningar för en fantastisk visuell upplevelse. AI-revolutionen har kommit till spel.

* Bilder som tagits på RTX 2060 vid 3 840 × 2 160 maxinställningar.

Kojima Productions Death Stranding

STRÅLSPÅRNING

Strålspårning är den heliga gralen inom spelgrafik. Tekniken simulerar ljusets fysikalitet och skapar en återgivning med filmisk kvalitet i realtid, även i de mest visuellt intensiva spelen. 

RAY TRACING ON
RAY TRACING OFF
SEGER MÄTT I MILLISEKUNDER

SEGER MÄTT I MILLISEKUNDER

NVIDIA Reflex ger dig den ultimata konkurrensfördelen. Lägsta möjliga latens. Bästa möjliga svarstid. Med kraftfulla GeForce RTX 30-seriens GPU:er och NVIDIA® G-SYNC®-spelskärmar. Når mål och reagerar snabbare och ökar precisionen för sikte genom revolutionerande tekniker som mäter och optimerar systemets svarstid för tävlingsinriktade spel.

LÅT KREATIVITETEN FLÖDA
LÅT KREATIVITETEN FLÖDA

ÖKA DIN
KREATIVITET

Ta dina kreativa projekt till en ny nivå med GeForce RTX 30-seriens GPU:er. Ger AI-acceleration för populära kreativa appar. Med stöd från NVIDIA Studio-plattformen med dedikerade drivrutiner och exklusiva verktyg. Och byggd för att prestera rekordsnabbt. Med GeForce RTX GPU:er får du prestandan att kunna göra ditt bästa, oavsett om du renderar avancerade 3D-scener, redigerar 8K-videor eller livestreamar med den bästa kodningen och bildkvaliteten.

STREAMA SOM ETT PROFFS

STREAMA SOM ETT PROFFS

Dra uppmärksamheten till dig med otrolig grafik och smidig livestreaming utan avbrott. Genom att kombinera nästa generations maskinvarukodning och avkodning kan du visa upp alla dina bästa ögonblick i otrolig detalj. Och den nya NVIDIA Broadcast-appen tar din livestreaming till nästa nivå med kraftfulla AI-funktioner som förbättrar ljud- och videokvalitet med effekter som virtuell bakgrund, webkamera med automatisk inramning och brusreducering för mikrofon. GeForce RTX 30-seriens GPU:er ger dig den prestanda och bildkvalitet som krävs för att ge dina tittare det bästa – varje gång.

KÖP GEFORCE RTX

Computer

Det finns inga produkter som matchar urvalet