Utökad returrätt på köp gjorda mellan den 25 nov. och den 23 dec. - Kan returneras till den 15 jan.

GÅVOR SOM KOMMER ATT GÖRA UNDERVERK FÖR DINA SPEL

GÅVOR SOM KOMMER ATT GÖRA UNDERVERK FÖR DINA SPEL

Den här höstsäsongen kan du ge dina spel och appar kraft att prestera som aldrig förr. NVIDIA® GeForce RTX™ används i över 150 populära spel och appar för att leverera realistisk grafik med strålspårning och otroligt snabb prestanda med hjälp av banbrytande nya AI-funktioner som NVIDIA DLSS och NVIDIA Broadcast.

Nvidia GeForce RTX
GEFORCE RTX-STATIONÆRE PC'ER

GEFORCE
RTX-STATIONÆRE PC'ER

GeForce RTX 30-seriens stationära datorer ger dig den ultimata prestandan som alla spelare vill ha. Få ut så mycket som möjligt av dina spel med inställningarna uppskruvade till max för den mest uppslukande visuella upplevelsen någonsin.

BÆRBARE PC'ER MED GEFORCE RTX

BÆRBARE PC'ER MED GEFORCE RTX

GeForce RTX™ 30-serie-grafikkort driver verdens hurtigste bærbare pc'er. Takket være styrken fra prisvindende GPU'er og MAX-Q-tekonologi er bærbare GeForce-pc'er er lette, lydsvage og udviklet til at ramme den perfekte balance mellem utrolig GeForce-gaming og et imponerende slankt design. Disse bærbare pc'er er The Ultimate Play.

RTX. IT’S ON.

RTX. IT’S ON.

ULTIMAT STRÅLSPÅRNING OCH AI

NVIDIA RTX är den mest avancerade plattformen för strålspårning och AI-teknik. Den revolutionerar hur vi spelar och skapar innehåll. RTX används i över 150 populära spel och appar för att leverera realistisk grafik med otroligt snabb prestanda eller banbrytande nya AI-funktioner som NVIDIA DLSS och NVIDIA Broadcast. RTX är den nya standarden.

DLSS AI-ACCELERATION

MAXIMAL FPS. MAXIMAL KVALITET. DRIVS AV AI.

NVIDIA DLSS med banbrytande AI-rendering ökar bildfrekvensen utan att kompromissa med bildkvaliteten tack vare Tensor-kärnorna som är dedikerade för att bearbeta AI i GeForce RTX. På så sätt får du den prestanda som krävs för bättre inställningar och upplösning för en fantastisk visuell upplevelse. AI-revolutionen har nått spelvärlden.

* Bilder som tagits på en stationär dator med RTX 3080.

NVIDIA REFLEX

NVIDIA REFLEX

LOW LATENCY-LÄGE

NVIDIA Reflex ger den ultimata konkurrensfördelen genom en revolutionerande uppsättning tekniker för att optimera systemsvarstiderna för e-sportspel. Hitta dina mål snabbare. Reagera snabbare. Öka siktets precision.

KÖP NU

Computer

Laptop