• ÄKTA SPELDATORERÄR VÅR KÄRNKOMPETENS
  • ÄKTA SPELUTRUSTNINGSPECIELLT UTVALT SORTIMENT
  • ÄKTA KUNDTJÄNSTFRÅN HÅRDVARUSPECIALISTER
  • STORA BONUSARMED UTVALDA DATORER

Varukorg

Delsumma
0 kr.
Go To Cart

BILDHASTIGHET
VINNER SPEL

KÖP GeForce RTX™ OCH FÅ Tom Clancy's Rainbow Six® Siege Gold edition.*

Teama upp med ditt gäng och ta dig an nya utmaningar med NVIDIA® GeForce RTX™. Den drivs av en prisbelönt GPU som maximerar din prestation för att få övertaget över motståndarlaget.

Under en begränsad tid får du Tom Clancy’s Rainbow Six® Siege Gold Edition för PC, inklusive tidig tillgång till sex nya Operators och Year 5 BattlePass-förmåner, med ett köp av ett kvalificerat grafikkort, en speldator eller bärbar speldator i GeForce RTX 20-serien.

Köp nu

En kod per person. *Regler och villkor gäller.

PAKETET BILDHASTIGHET
VINNER SPEL

GOLD EDITION AF TOM CLANCY’S
RAINBOW SIX SIEGE

> Tidig tillgång till sex nya Operators

> Year 5 Battlepass-förmåner

> VIP-förmåner: 5 % Renown-bonus, Alpha Pack, rabatter på 10 %

> Exklusiv utrustning i spelet

KONKURRENSKRAFTIGT SPELANDE
MED GEFORCE RTX

KÖP NU

34 artiklar

Sorterat: Stigande
per sida

34 artiklar

Sorterat: Stigande
per sida


REGLER OCH VILLKOR

© 2020 NVIDIA Corporation. Med ensamrätt. NVIDIA, NVIDIA-logotypen, GeForce RTX och NVIDIA Turing är varumärken och/eller registrerade varumärken som tillhör NVIDIA Corporation i USA och andra länder. Övriga företags- och produktnamn kan vara varumärken som tillhör de respektive företag som de är associerade med. © 2020 Ubisoft Entertainment. Med ensamrätt. Tom Clancy’s Rainbow Six, Soldier-ikonen, Ubisoft och Ubisoft-logotypen är registrerade eller oregistrerade varumärken som tillhör Ubisoft Entertainment i USA och/eller andra länder.

FÖR EUROPA, MELLANÖSTERN, AFRIKA OCH INDIEN

Spelkoden gäller från 2020-07-30 till och med 2020-08-27 eller så länge lagret räcker. Erbjudandet gäller en digital hämtningskod för PC. Endast en hämtningskod per kund. Erbjudandet gäller enbart via auktoriserade e-handels- och detaljhandelspartner. Klicka här för inlösningsinstruktioner. Erbjudandet kan inte bytas, säljas eller lösas in mot pengar eller andra varor eller tjänster. Erbjudandet är giltigt i hela världen, förutom i Kina och Nordkorea. Kunden ansvarar för tillämpliga omsättningsskatter. Erbjudandet får inte kombineras med något annat erbjudande såsom speltidskort, rabatt eller rabattkupong. Tillhandahållandet av produkten beror på tillgänglighet. Återförsäljare, distributörer och anställda på NVIDIA, Ubisoft och deras ombud/dotterbolag är inte berättigade till erbjudandet. Ogiltigt där det är förbjudet. Erbjudandekoden ges till och är inlösningsbar för kunderna vid köp av en NVIDIA-produkt som ingår i kampanjen. Spelet måste lösas in på en dator med ett kvalificerande grafikkort installerat. Kunden måste uppfylla ålderskravet på minst 17 år för att lösa in spelet. Regions-/landskrav – för vissa kuponger krävs det att de löses in i de regioner eller länder där de köpts. Lös in koden i rätt region/land. Inlösningsperioden avslutas 2020-09-30. Läs produktbeskrivningen noga på återförsäljarens webbplats eller i butiken för att vara säker på att den ingår i kampanjen.

För att lösa in din kampanjkod för Tom Clancy's Rainbow Six Siege Gold Edition följer du stegen nedan:

LÖS IN DITT PAKET VIA GEFORCE EXPERIENCE

1. Installera ditt kvalificerade grafikkort.
2. Uppdatera eller installera den senaste versionen av GeForce Experience (version 3.18 eller senare).
3. Öppna och logga in på GeForce Experience.
4. Gå till den nedrullningsbara kontomenyn längst upp till höger och välj ”LÖS IN”.
5. Ange paketkoden från ditt kvalificerande paketinköp.
6. Följ de återstående anvisningarna på skärmen.
7. För Rainbow Six Siege Gold Edition måste du länka ditt Uplay-konto. Om du inte har ett kan du skapa ett gratis här: https://uplay.ubisoft.com.