Shark Gaming har fortfarande öppet. Läs mer här.

  • ÄKTA SPELDATORERÄR VÅR KÄRNKOMPETENS
  • ÄKTA SPELUTRUSTNINGSPECIELLT UTVALT SORTIMENT
  • ÄKTA KUNDTJÄNSTFRÅN HÅRDVARUSPECIALISTER
  • STORA BONUSARMED ALLA DATORER

Varukorg

Delsumma
0 kr.
Go To Cart

16: THE NEW SUPER-CHARGER
GEFORCE® GTX 1660 Ti

GeForce® GTX 1660 Ti har utformats med den prisbelönta NVIDIA Turing™-arkitekturens banbrytande grafikprestanda. Med en prestanda som konkurrerar med den hos GeForce GTX 1070 är den ett blixtsnabbt, kraftfullt grafikkort för dagens populäraste spel och ännu snabbare med moderna utgåvor.

TURING-SKUGGTEKNIK

Turing-skuggtekniken kan erbjuda dagens spel otroliga prestandaförbättringar med samtidig körning av flyttal och heltal, adaptiv skuggteknik och en ny enhetlig minnesarkitektur med två gånger större cacheminne än sin föregångare. Nu blir prestandaökningen ännu större i nya spel som drar nytta av Turings avancerade grafikfunktioner.

SUVERÄN
PRESTANDA

Bli spelklar för de senaste spelen med GeForce GTX 1660 Ti och en prestanda som konkurrerar med den hos GeForce GTX 1070.

SÄND SOM ETT
PROFFS

Ta del av en fantastisk prestanda och bildkvalitet samtidigt som du livestreamar till Twitch eller YouTube. Den dedikerade hårdvarukodaren för GTX 1660 Ti ger 15 % bättre effektivitet jämfört med föregående generations grafikkort och den är optimerad för OBS (Open Broadcaster Software).

GEFORCE EXPERIENCE

Spela in, livestreama och dela videor och skärmbilder med vänner. Håll dina GeForce-drivrutiner uppdaterade. Optimera dina spelinställningar. Med GeForce Experience™ kan du göra allt. Det är ett oumbärligt tillbehör till ditt GeForce-grafikkort.

NVIDIA ANSEL

Med det här kraftfulla fotoläget kan du ta proffsiga bilder i dina spel som aldrig förr. Du kan nu fånga och dela med dig av dina mest briljanta spelupplevelser med 360-gradiga HDR- och stereobilder med otrolig upplösning.