• ÄKTA SPELDATORERÄR VÅR KÄRNKOMPETENS
  • ÄKTA SPELUTRUSTNINGSPECIELLT UTVALT SORTIMENT
  • ÄKTA KUNDTJÄNSTFRÅN HÅRDVARUSPECIALISTER
  • STORA BONUSARMED ALLA DATORER

Varukorg

Delsumma
0 kr.
Go To Cart

GeForce®
DATORER FÖR
E-SPORTBILDHASTIGHET VINNER SPEL

Nvidia GeForce

Få konkurrensfördelen du behöver med GeForce

GeForce-datorer för e-sport, det självklara valet för professionella e-sportspelare, är speciellt konfigurerade för att ge dig de största möjliga fördelarna i e-sport, skjutspel och Battle Royale-spel. GeForce-datorer för e-sport är konfigurerade för att ge stabila 240 eller 144 FPS i spel som Call of Duty: War Zone, Rainbow Six Siege, PLAYERUNKNOWN’S BATTLEGROUNDS och Fortnite.

FPS-KRÄVANDE
GAMING SOM DRIVS
AV GEFORCE®

Spelsystem som är utrustade med snabbare grafikkort ger högre bildhastigheter. Med högre bildhastighet ser du saker tidigare och du får en bättre chans att träffa ditt mål. Därför har spelare med snabbare grafikkort i genomsnitt bättre Kill/Death-statistik (KD).

Baserat på relativ K/D-statistik i Fortnite och PUBG. Källa: NVIDIA.

OSLAGBAR PRESTANDA

Skjutspel och Battle Royale-spel som Fortnite, Rainbow Six Siege og PLAYERUNKNOWN’S BATTLEGROUNDS, kräver maximala bildhastigheter för att vinna. Det viktigaste du behöver för att uppnå 240 eller 144 FPS i tävlingsinriktade spel är GeForce RTX™-grafikkort.

Genomsnittlig FPS i 1080p. Höga inställningar med i9-9900K. 120 FPS, 144 FPS och 240 FPS är den prestanda som rekommenderas för skärmar på 120, 144 respektive 240 Hz.

GEFORCE-DATORER FÖR E-SPORT. DEN BÄSTA
SPELUPPLEVELSEN. VARJE GÅNG

NVIDIA G-SYNC

NVIDIA G-SYNC®

Använd din GeForce-dator för e-sport med en NVIDIA® G-SYNC®-skärm. De är utformade för tävlan och ger dig en hög uppdateringsfrekvens på upp till 240 Hz som är smidig och flimmerfri. Med exceptionella svarstider och fantastisk bildkvalitet kommer de att förändra hur du ser på e-sport.

GEFORCE EXPERIENCE

GEFORCE® EXPERIENCE

Spela in, livestreama och dela videor och skärmbilder med vänner. Håll dina drivrutiner uppdaterade och optimera dina spelinställningar. Med GeForce Experience™ kan du göra allt.

GAME READY-DRIVRUTINER

GAME READY-DRIVRUTINER

Få högsta möjliga prestanda och den smidigaste spelupplevelsen, från ögonblicket du sätter igång.