Bild

Som något helt nytt, kan vi på Shark Gaming nu erbjuda tryck på våra speldatorer.

Välj "Ditt tryck" under "Anpassad tryck" i konfigurationen på den önskade datorn.

När din order har gått igenom, skicka ett mail till tryck@sharkgaming.se, som innehåller ditt beställningsnummer, mall med önskad position på chassit och bifogad tryckfil.

Kom ihåg att läsa "Krav för tryck".

Det skickade trycket måste vara ett av följande filformat:
JPG, PNG, EPS, PDF, SVG, AI

För bästa resultat ska utskriftsfilen vara i vektorformat (EPS, PDF, SVG, AI). Om JPG, PNG eller annat filformat skickas i låg upplösning / kvalitet, kan vi inte garantera ett 100% skarpt tryckresultat.

Kvaliteten på trycket beror på upplösningen. Bifogar du en fil som inte är ett vektorformat, dvs. JPG eller PNG måste bildens upplösning vara så hög som möjligt. Om upplösningen är för låg riskerar du att utskriften blir suddig/grå.

Vi vill påpeka att PNG-tryck filerna, som innehåller en gradient / fade i designen som går från färg till transparent / genomskinligt, kommer att ha en bakgrundsfärg tillagd. Denna bakgrundsfärg kommer att läggas till i hela trycket.

Shark Gaming förbehåller sig rätten att avvisa alla tryck. Detta kan innebära tryck som kan vara kränkande eller på annat sätt diskriminerande. Vi tar ej ansvar för grafiskt material som kan vara upphovs skyddat.

När du beställer en unik design för din beställning, förlorar du din rätt att returnera produkten, som designet är gjort på.

Mallar

Ladda ner mallen för ett av nedanstående chassis, lägg din design och skicka den till tryck@sharkgaming.se med ditt beställningsnummer i ämnesfältet.

Skicka även din design i den högsta upplösningen som en fil för sig själv. Du måste därför skicka oss totalt 2 filer.

Välj mall: PDF, AI, PNG

Välj mall: PDF, AI, PNG

Certifierad av Trygg E-handel
En säker plats att handla!